Utopia Bewoners

Forum Topics

Aike de Vor

Aike is gehecht aan haar vrijheid en vindt het lekker om ad hoc dingen te ondernemen. Na haar studie sociologie is ze gaan werken als Management Consultant. Ze is toe aan iets anders, en recalcitrant als ze zichzelf vindt, is Utopia precies wat ze zoekt.
Praat mee over Aike de Vor, klik hier.

Andrea Tolson

Andrea is een vrouw met een uitgesproken mening, kan haar eigen voedsel verbouwen en heeft een turbulent leven achter de rug. Zo woonde ze tien jaar lang in een zelfgebouwde strandhut op Bonaire waar ze divemaster was. Hier leerde ze met weinig tevreden zijn, wat haar in Utopia goed van pas kan komen.
Praat mee over Andrea Tolson, klik hier.

Billy Bakker

Billy is zeer energiek en vol initiatief. Ze woont in een bunker op een plek waar ze kan aanrommelen en waar niemand last van haar heeft. Ze leeft hier al zeer sober en dat bevalt haar wel. Voorheen werkte ze als model, acteerde ze ook en werkte ze in de horeca.
Praat mee over Billy Bakker, klik hier.

Charlotte Muis

Charlotte is een dochter van een restaurantfamilie. Ze is een feestbeest, werkt hard in het bedrijf van haar ouders en is zelf als klant in de horeca tot in de late uurtjes te vinden.
Praat mee over Charlotte Muis, klik hier.

Emil Sitoci

Emil is een echte alfa met charisma en humor. Hij houdt van de sport, maar zeker ook van de rol die je daar moet spelen. In zijn eerste en tot nu toe enige partij was hij de slechterik en wist hij dat hij na 7 minuten tegen de vloer zou gaan.
Praat mee over Emil Sitoci, klik hier.

Giorgio Verweij

De vrolijke Giorgio is ongecompliceerd, happy en misschien een tikje verwend. Hij is jong, maar heeft al veel gereisd met zijn familie en is absoluut niet wereldvreemd.
Praat mee over Giorgio Verweij, klik hier.

Hakim Elfassih

Hakim is een Nederlander met Marokkaanse roots, maar geboren en getogen in het zuiden van het land. Hakim is een ondernemer in hart en nieren. Op zijn twaalfde verdiende hij 600 gulden door bij te klussen in een kraam. Vanaf dat moment had hij nog maar één doel: zelf ook een kraam hebben.
Praat mee over Hakim Elfassih, klik hier.

Isabella Smit

Isabella is een studentikoze verpleegkundige met een makkelijke babbel. Nadat ze eerst een cursus doktersassistente heeft afgerond heeft ze een tijdje gewerkt bij een huisarts. Dat beviel zo goed dat ze besloot verpleegkundige te worden. De opleiding HBO Verpleegkunde heeft ze net afgerond.
Praat mee over Isabella Smit, klik hier.

Jimmy Omanette

Jimmy houdt van survival en voelt zich nog steeds het beste thuis in de Surinaamse jungle. Hij heeft geen relatie maar wel twee dochters, die hij wil opvoeden tot -zoals hij zelf zegt- eerlijke, hardwerkende meiden.
Praat mee over Jimmy Omanette, klik hier.

Paul Lenten

Paul is een ex-politieman die aannemer is geworden. Als kleine zelfstandige bouwt hij alles zelf. Keukens, sauna’s, badkamers, Paul kan het helemaal. Daarnaast handelt hij in van alles en nog wat, maar voornamelijk gebruikte bouwmaterialen. In Utopia gaat hij ook veel bouwen,
Praat mee over Paul Lenten, klik hier.

Rienk Kroese

Rienk is een dakloze Groninger. Vier jaar geleden koos hij ervoor om op straat en zonder inkomsten te leven. Omdat hij genoeg had van de voortdurende zoektocht naar schone sokken, besloot hij ruim 1,5 jaar geleden om op blote voeten door het leven te gaan.
Praat mee over Rienk Kroese, klik hier.

Ruud Zwaan

Ruud zit onder de tatoeages en werkt sinds vier jaar als verkoper bij een telecombedrijf waarbij zijn vlotte babbel hem goed van pas komt. Ruud verkoopt naar eigen zeggen "een bril aan een blinde". Ook heeft hij een aantal jaar gewerkt als hovenier en als sloper.
Praat mee over Ruud Zwaan, klik hier.

Vanessa Heymans

Vanessa is een moeder uit Brabant. In Utopia is de rol van moeder haar op lijf geschreven, gaat ze koken voor de anderen en ervoor zorgen dat alles netjes blijft. Ze kan namelijk niet tegen rommel.
Praat mee over Vanessa Heymans, klik hier.

Laura Gräper

In Utopia denkt Laura vooral een verzorgende rol te hebben. Het moet een relaxte samenleving worden zonder al teveel regels. Er zal wel een leider moeten komen en dat hoeft zeker geen man te zijn. Vrouwen kunnen dat net zo goed als mannen.
Praat mee over Laura Gräper, klik hier.

Nicoline Smalbraak

Nicoline is een vrolijke intelligente, vrijgezelle, dame van 29 jaar. "Ik streef een goed leven na, maar wat houdt het in om een goed leven te leiden?"
Praat mee over Nicoline Smalbraak, klik hier.

Utopia Ex-bewoners

Lindy Vermeer

Exit: 14-01-2014
Lindy is een aantrekkelijke 23-jarige jongedame uit de Gelderse Vallei. Ze heeft een opleiding tot paraveterinair genoten. Dit betekent dat ze een grote kennis heeft van dieren en bevoegd is om te assisteren bij operaties op dieren of bij bevallingen van koeien of schapen. Lindy zal zich zeker opwerpen als dierenverzorger.
Praat mee over Lindy Vermeer, klik hier.

Harold van Triet

Exit: 21-01-2014
Harold is ondernemer. Hij heeft een winkel en een beveiligingsbedrijf. Harold rookt niet en drinkt geen alcohol, maar verder is zijn leefpatroon niet zo gezond. Hij eet dagelijks een broodje shoarma, anders wordt hij chagrijnig. Dat zou nog lastig kunnen worden in Utopia realiseert hij zich.
Praat mee over Harold van Triet, klik hier.

Ruud Termijn

Exit: 27-01-2014
Ruud emigreerde met zijn ouders op jonge leeftijd naar Canada, waar zijn vader als grafisch ontwerper aan het werk wilde. Maar van deze plannen kwam weinig terecht. Het was een zware periode en uiteindelijk verhuisde de familie terug naar Nederland toen Ruud 15 jaar was.
Praat mee over Ruud Termijn, klik hier.

Peter Nuninga

Exit: 28-01-2014
Peter is een ondernemer uit Friesland. Nadat hij op jonge leeftijd zijn moeder verloor wist hij dat hij in het uitvaartwezen wilde werken. Hij heeft 8 jaar als uitvaartverzorger gewerkt, maar kwam er uiteindelijk achter dat zijn grote passie toch de horeca is.
Praat mee over Peter Nuninga, klik hier.
Demi
2466x bekeken, 5 reacties, in: Deelnemers
Fay
2712x bekeken, 5 reacties, in: Deelnemers
Rienk Kroese
41301x bekeken, 34 reacties, in: Deelnemers
Utopia Algemeen
365251x bekeken, 730 reacties, in: Utopia
Senna
2797x bekeken, 5 reacties, in: Deelnemers
Utopia Nieuws
625287x bekeken, 1069 reacties, in: Utopia
Romy
35487x bekeken, 39 reacties, in: Deelnemers
Emil Sitoci
58913x bekeken, 66 reacties, in: Deelnemers
Johan
6085x bekeken, 11 reacties, in: Deelnemers
Bas
100377x bekeken, 114 reacties, in: Deelnemers
Ivan
67156x bekeken, 106 reacties, in: Deelnemers
Ruud Zwaan
74395x bekeken, 77 reacties, in: Deelnemers
Billy Bakker
78837x bekeken, 84 reacties, in: Deelnemers
Jessie
34654x bekeken, 45 reacties, in: Deelnemers
Dag 334 (30-11 - 2017)
3526x bekeken, 2 reacties, in: Dagverslagen
Dag 332 (28-11 - 2017)
3175x bekeken, 2 reacties, in: Dagverslagen
Beau
5303x bekeken, 5 reacties, in: Deelnemers
Utopia Foto's
143348x bekeken, 292 reacties, in: Utopia
Utopia bewoners-poll
301967x bekeken, 912 reacties, in: Utopia
Mehmet
1985x bekeken, 1 reacties, in: Deelnemers
Dag 317 (12-11 - 2017)
3028x bekeken, 1 reacties, in: Dagverslagen
Dag 316 (12-11 - 2017)
2744x bekeken, 2 reacties, in: Dagverslagen
Jacco
15138x bekeken, 19 reacties, in: Deelnemers
Dag 314 (10-11 - 2017)
2590x bekeken, 2 reacties, in: Dagverslagen
Rowena
68918x bekeken, 94 reacties, in: Deelnemers

Nowlive home © 2008, Nowlive
Nowlive Home is onderdeel van het Nowlive.eu netwerk

Regels | Privacy statement
Pagina opgebouwd in 0.364 seconden met 13 queries.

Google heeft deze pagina bezocht Vandaag om 10:02:35