Andere Nowlive.eu Sites

Nowlive Krasloten

Nowlive Bingo

Bekijk ook

Nowlive Casino

Stats

Geplaatst op: 30 Januari 2018, 11:41:55
143 keer bekeken
0 reacties

Bron

Telegraaf
http://www.telegraaf.nl

Tags

Geen tags
Nederlander krijgt 20 jaar cel in BelgiŽ voor doodslag
KORTRIJK - De Nederlander Andreas W. is in BelgiŽ veroordeeld tot twintig jaar celstraf voor doodslag. Zijn ex-partner Adriana K., ook uit Nederland, werd vrijgesproken. Het Openbaar Ministerie had respectievelijk dertig en twintig jaar cel geŽist voor roofmoord, maar daarvoor is volgens de rechtbank in Kortrijk onvoldoende bewijs.

Het slachtoffer, de 41-jarige Stefaan B., werd in februari 2014 met veertien messteken dood gevonden in zijn woning in het Vlaamse Menen. Hij lag daar al ruim drie weken in een zeil gewikkeld. Zijn bankpas en auto waren gestolen.

Het slachtoffer, de 41-jarige Stefaan B., werd in februari 2014 met veertien messteken dood gevonden in zijn woning in het Vlaamse Menen. Hij lag daar al ruim drie weken in een zeil gewikkeld. Zijn bankpas en auto waren gestolen.

De Nederlandse politie vond de gestolen auto, waarop W. (54) en K. (44) in beeld kwamen. Zij hadden van december tot eind januari bij het slachtoffer gelogeerd. De gestolen bankpas was in Nederland gebruikt en bovendien werd dna van de Nederlander gevonden op de broek van het slachtoffer. Daarnaast had de zoon van W. aan vrienden verteld dat zijn vader een man had gedood in BelgiŽ en hij had geholpen het lichaam op zolder te leggen.

De twee werden aangehouden in Nederland en uitgeleverd aan BelgiŽ, maar hebben steeds ontkend de man te hebben gedood. W.ís toenmalige partner was op de dag van de misdaad wel in de woning van het slachtoffer, maar volgens de rechters is er geen bewijs dat ze erbij betrokken was.


 Reageer op nieuwsbericht
Naam:
E-mail:
:


VetSchuinOnderstrepenDoorhaling|GloeiendSchaduwLichtkrant|Preformatted TextLinks uitlijnenCentrerenRechts uitlijnen|Horizontale lijn|Letter formaatLettertype
Voeg Flash toeVoeg Afbeelding toeVoeg hyperlink toeVoeg e-mail toeVoeg FTP-link toe|Voeg Tabel toeVoeg Tabelrij toeVoeg Tabelkolom toe|BovenschriftOnderschriftTeletype|Voeg code toeVoeg citaat toe|Voeg lijst toe
Kies een smileycategorie uit de linkerkolom.
Na het plaatsen zal uw bericht gecontroleerd worden door een moderator, na het plaatsen ontvangt u een E-Mail.