Andere Nowlive.eu Sites

Nowlive Krasloten

Nowlive Bingo

Bekijk ook

Nowlive Casino

Stats

Geplaatst op: 26 Januari 2018, 12:14:21
179 keer bekeken
0 reacties

Bron

AD
http://www.ad.nl

Tags

Geen tags
Zowel broer als zus van horrorkoppel wil gefolterde kinderen adopteren
Familieleden van de ouders die hun dertien kinderen in hun Californische woning martelden en uithongerden, willen de kinderen adopteren. ,,Zodat ze samen kunnen blijven." Maar daar gaat het Amerikaanse gerecht voorlopig niet in mee.

De intentie van dokter Randy Turpin – de broer van horrorvader David Turpin – om zijn mishandelde neefjes en nichtjes onder zijn hoede te nemen, werd door CBS News bekendgemaakt. Maar het verleden van de man – een prediker en schooldirecteur – roept vragen op bij de onderzoekers.

Zo schreef hij twee jaar geleden een boek – 21 Days of Prayer and Fasting (21 dagen van bidden en vasten, red.) – dat de lezer belooft op een persoonlijk niveau te bevrijden. Opmerkelijk gezien de beschuldigingen die zijn broer en schoonzus ten laste worden gelegd: zij gaven hun kinderen maar één maaltijd per dag en zetten hen eten voor waar ze uiteindelijk niet mochten aankomen. De politie vond de kinderen uitgehongerd terug, nadat een van hen eerder deze maand ontsnapte en de buitenwereld kon vertellen wat er gebeurde in het horrorhuis waar ze woonden.

Autoriteiten lieten al weten dat ze Randy Turpin eerst grondig willen ondervragen voor ze zijn voorstel tot adoptie in overweging nemen. Zo willen ze volgens een rapport onder meer te weten komen of hij ervan wist dat zijn broer en schoonzus hun kinderen mishandelden.Ook een zus van moeder Louise Turpin liet al weten dat de kinderen samen moeten blijven en dat ze thuishoren bij hun familie. ,,Als de kinderen in de pleegzorg terechtkomen, is dat het slechtst mogelijke scenario”, vertelde Teresa Robinette aan nieuwssite Inside Edition. ,,Ik wil een overleg met onze kant van de familie zodat we alle kinderen kunnen onderbrengen bij een bloedverwant. Zelfs al hebben ze het psychisch zwaar, zo zijn ze toch bij familie en blijven ze voor de rest van hun leven in contact met ons.”

Voorlopig gaat het gerecht ook daarin niet mee. Eergisteren werden de zeven meerderjarige kinderen naar een faciliteit gebracht waar ze zelfstandig en begeleid kunnen wonen. En gisteren werden de zes minderjarige kinderen ondergebracht bij twee verschillende pleeggezinnen.

De sociale dienst die belast is met de zaak, benadrukt dat het uitdrukkelijk had geprobeerd om hen zo veel mogelijk samen te houden, nadat de kinderen ook zelf hadden aangegeven dat dit hun wens was, nadat ze allemaal uit het ziekenhuis kwamen.
Contactverbod

Ouders David (56) en Louise (49) Turpin zitten vast. Gisteren kregen ze een contactverbod dat maakt dat ze hun kinderen nog zeker drie jaar niet meer mogen zien buiten een rechtszaal. Ze riskeren allebei 94 jaar gevangenis voor mishandeling en foltering. Ze zeggen zelf dat ze onschuldig zijn.   Reageer op nieuwsbericht
Naam:
E-mail:
:


VetSchuinOnderstrepenDoorhaling|GloeiendSchaduwLichtkrant|Preformatted TextLinks uitlijnenCentrerenRechts uitlijnen|Horizontale lijn|Letter formaatLettertype
Voeg Flash toeVoeg Afbeelding toeVoeg hyperlink toeVoeg e-mail toeVoeg FTP-link toe|Voeg Tabel toeVoeg Tabelrij toeVoeg Tabelkolom toe|BovenschriftOnderschriftTeletype|Voeg code toeVoeg citaat toe|Voeg lijst toe
Kies een smileycategorie uit de linkerkolom.
Na het plaatsen zal uw bericht gecontroleerd worden door een moderator, na het plaatsen ontvangt u een E-Mail.