Andere Nowlive.eu Sites

Nowlive Krasloten

Nowlive Bingo

Bekijk ook

Nowlive Casino

Stats

Geplaatst op: 26 Januari 2018, 12:06:34
169 keer bekeken
1 reactie

Bron

Telegraaf
http://www.telegraaf.nl

Tags

Geen tags
Is BARBIE weer onder de mensen?
Een foto op Snapchat van een goede vriendin van Barbie wekt de indruk dat de ingestorte realityster weer gewoon onder de mensen is.

Het kiekje werd op donderdagavond geplaatst. Beide meiden kijken in de lens met de lippen getuit en weer goed opgevuld, het resultaat van injecties bij Liquid Beauty in Den Haag, waar zij dus deze avond zou zijn geweest.

Het is een opmerkelijk beeld, omdat Barbie zelf nog liet weten een tijdje rust te nemen, in, wat zij maar even als een soort vakantiehuisje beschouwde, een afkickkliniek. Daar werkt ze eraan om van haar drugsverslaving af te komen en trok ze zich resoluut terug uit het openbare leven door al haar sociale media accounts te verwijderen.


Nu dit kiekje van haar naar buiten komt, roept dat dan ook de nodige vragen op over de werkelijke mate waarin de realityster zich wil afzonderen van de aandacht die haar naar eigen zeggen uiteindelijk flink opbrak. Zo erg zelfs dat ze inmiddels bijna twee weken geleden vanwege overmatig drugsgebruik met spoed naar het ziekenhuis moest worden gebracht. In plaats van een plotselinge sprong terug in het openbare leven, is het dus ook heel goed mogelijk dat Barbie’s noemenswaardige uitstapje uit de kliniek onderdeel is van het vrijere regime waar ze, zo meldde weekblad Privé woensdag, deze week nog naar overgeplaatst werd.

Reacties Pagina's: [1]
diana46

Offline Offline

Berichten: 10.162« Antwoord #1 Gepost op: 27 Januari 2018, 13:49:02 »

ach, alles is opgeblazen , zelfs haar lippen
Gelogd

leef het leven
Nowlive Home

 Gelogd
 


 Reageer op nieuwsbericht
Naam:
E-mail:
:


VetSchuinOnderstrepenDoorhaling|GloeiendSchaduwLichtkrant|Preformatted TextLinks uitlijnenCentrerenRechts uitlijnen|Horizontale lijn|Letter formaatLettertype
Voeg Flash toeVoeg Afbeelding toeVoeg hyperlink toeVoeg e-mail toeVoeg FTP-link toe|Voeg Tabel toeVoeg Tabelrij toeVoeg Tabelkolom toe|BovenschriftOnderschriftTeletype|Voeg code toeVoeg citaat toe|Voeg lijst toe
Kies een smileycategorie uit de linkerkolom.
Na het plaatsen zal uw bericht gecontroleerd worden door een moderator, na het plaatsen ontvangt u een E-Mail.