Andere Nowlive.eu Sites

Nowlive Krasloten

Nowlive Bingo

Bekijk ook

Nowlive Casino

Stats

Geplaatst op: 26 Januari 2018, 11:33:03
134 keer bekeken
0 reacties

Bron

Telegraaf
http://www.telegraaf.nl

Tags

Geen tags
Stalker bouwt huis naast slachtoffer
Zonnebeke - Een wel heel enge stalker is begonnen aan de bouw van een huis naast zijn vrouwelijke slachtoffer. De rechter heeft de bouw nu stil laten leggen.

De nieuwe woning van creep Marc D., op 300 meter afstand van het huis van de vrouw die hij al jaren belaagt, is half afgebouwd. De rechter heeft bepaald dat hij het huis in de Vlaamse gemeente Zonnebeke niet mag betreden, zo schrijft Het Nieuwsblad.

D. is nu ook veroordeeld tot 14 maanden voorwaardelijk en hij moet 650 meter uit de buurt van zijn slachtoffer blijven.
Klemgereden

De vrouw wordt al sinds 2006 lastiggevallen door Marc D. Hij achtervolgde haar meermaals en reed haar zelfs klem, waardoor ze slachtoffer werd van een ongeval.

Hij verschool zich in de struiken achter haar huis, stuurde vriendschapsverzoeken op Facebook naar haar directe familieleden. En het ergste: Marc besloot een stuk bouwgrond te kopen op amper 300 meter van haar woning, aldus Het Nieuwsblad. „Deze man is een van de hardnekkigste stalkers die ik gezien heb”, zei de aanklager vorige maand nog op het proces tegen Marc D.

De broer van het slachtoffer en de burgemeester probeerden de bouwvergunning te voorkomen. „Die man is een regelrechte fantast”, zegt de burgemeester. „Op een dag stond hij in mijn kapperssalon en dreigde hij alles in brand te steken.”

Tijdens het proces hield D. vol dat hij de vrouw al enkele jaren niet meer had belaagd en dat hij de grond in haar buurt ’toevallig’ voor een prikje had gekocht. Marc beweerde ook dat hij niet zelf in het huis zou wonen, maar dat hij het pand zou verhuren.

De broer van het slachtoffer is opgelucht. „Mijn zus is doodsbang geworden voor die man.”


 Reageer op nieuwsbericht
Naam:
E-mail:
:


VetSchuinOnderstrepenDoorhaling|GloeiendSchaduwLichtkrant|Preformatted TextLinks uitlijnenCentrerenRechts uitlijnen|Horizontale lijn|Letter formaatLettertype
Voeg Flash toeVoeg Afbeelding toeVoeg hyperlink toeVoeg e-mail toeVoeg FTP-link toe|Voeg Tabel toeVoeg Tabelrij toeVoeg Tabelkolom toe|BovenschriftOnderschriftTeletype|Voeg code toeVoeg citaat toe|Voeg lijst toe
Kies een smileycategorie uit de linkerkolom.
Na het plaatsen zal uw bericht gecontroleerd worden door een moderator, na het plaatsen ontvangt u een E-Mail.