Andere Nowlive.eu Sites

Nowlive Krasloten

Nowlive Bingo

Bekijk ook

Nowlive Casino

Stats

Geplaatst op: 28 December 2017, 10:48:17
172 keer bekeken
0 reacties

Bron

Telegraaf
http://www.telegraaf.nl

Tags

Geen tags
Liefdesbreuk! Huwelijk Sylvie afgeblazen
In het nieuwe jaar zou het gaan gebeuren, het huwelijk van SYLVIE MEIS en haar verloofde CHARBEL AOUAD. Maar de voortekenen leken vorige week al slecht toen zij haar plannen voor de feestdagen bekend maakte en de naam van haar verloofde niet een keer werd genoemd…Het is dan ook uit!

Dat maakt haar Duitse management vanavond bekend. En dat niet alleen: al in oktober hebben de twee besloten ieder hun eigen weg te gaan. Al net zolang doen geruchten de ronde dat het geluk van de twee onder zware druk zou staan. Zij werden ook al twee maanden niet meer samen gezien maar Sylvie deed of haar neus bloedde wanneer daarnaar werd gevraagd.

Vorige week weigerde zij commentaar op vragen van PRIVÉ over het ontbreken van Charbel bij de vieringen van kerst en nieuwjaar.

Voor Sylvie is 2017 niets minder dan een rampjaar. Zij verloofde zich aan de vooravond van haar 39ste verjaardag - waarbij zij van Charbel een diamanten ring kreeg die experts schatten op de waarde van een slordige 100.000 euro - maar verloor haar lucratieve contract met RTL en nu dus ook weer haar privégeluk.

Inmiddels is zij naar Miami - daar waar ze in augustus 2016 Charbel leerde kennen - op vakantie gegaan en doet zij haar best op een gedeelde selfie zo opgewekt mogelijk te kijken. Sinds oktober heeft zij dan ook al aan het idee kunnen wennen dat ook deze veelbelovende liefde is mislukt: verliefd, verloofd, gescheiden!


 Reageer op nieuwsbericht
Naam:
E-mail:
:


VetSchuinOnderstrepenDoorhaling|GloeiendSchaduwLichtkrant|Preformatted TextLinks uitlijnenCentrerenRechts uitlijnen|Horizontale lijn|Letter formaatLettertype
Voeg Flash toeVoeg Afbeelding toeVoeg hyperlink toeVoeg e-mail toeVoeg FTP-link toe|Voeg Tabel toeVoeg Tabelrij toeVoeg Tabelkolom toe|BovenschriftOnderschriftTeletype|Voeg code toeVoeg citaat toe|Voeg lijst toe
Kies een smileycategorie uit de linkerkolom.
Na het plaatsen zal uw bericht gecontroleerd worden door een moderator, na het plaatsen ontvangt u een E-Mail.