Andere Nowlive.eu Sites

Nowlive Krasloten

Nowlive Bingo

Bekijk ook

Nowlive Casino

Stats

Geplaatst op: 3 December 2017, 13:26:06
125 keer bekeken
0 reacties

Bron

Telegraaf
http://www.telegraaf.nl

Tags

Geen tags
Meghan bezorgt luxemerken topverkopen
Meghan Markle geeft luxe merken in het Verenigd Koninkrijk een enorme verkoopimpuls. Na haar verloving met prins Harry zijn ’haar’ brillen, handtassen, schoenen, jurken en jassen niet aan te slepen.


Dat blijkt uit een rondgang van de Britse zakenkrant Financial Times. Eerder raakte haar handtas Strathberry, van Schotse makelij, snel uitverkocht. De tas van rond £455 werd volgens de kleine vier jaar oude producent razend populair vanaf het moment dat zij de handtas toonde tijdens een bezoekje aan Nottingham.

Hetzelfde lot trof daarna haar witte jasje van Line the Label (£460). De website van Line had kort na de eerste video met haar outfit geen enkel jasje meer op voorraad. Volgens de Britse zakenkrant is het Meghan-effect steeds groter aan het worden.
Miljoenenbusiness

Britse modeconsultants die verkoopcijfers verzamelen en trends ontwaren zien dat Meghan, als het huwelijk doorgaat, in staat zal zijn om voor rond £150 miljoen extra verkopen te betekenen voor met name luxe merken.

Het Londense Finlay & Co ging zojuist door zijn voorraden met Percy-zonnebrillen heen, het merk dat Meghan regelmatig op had tijdens de Invectus-spelen. Webverkopen gingen volgens de producent direct erna met £20.000 omhoog, hoewel zij zelf de modekeuze van actrices als Jessica Alba en Rihanna heeft gevolgd.
’Meghan Sparkle’

De Amerikaanse kiest ook voor de wollen Elodie-jas (£585), die daarop dezelfde verkoopspurt meemaakte als de Canadese Mackage-jassen. Luxe shops spreken tegenover de Financial Times van de ’Meghan Sparkle’ die de verkopen in gang heeft gezet. Opvallend in de cijfers is dat ook Amerikaanse winkels en modesites een sterke toename van de vraag naar bijvoorbeeld haar Hunter-laarzen melden.

Britse winkeliers zien een herhaling van het Kate-effect, de enorme verkoopspurt die zij beleefden toen de Dutchess of Cambridge een relatie bleek te hebben met prins William.

Brand Finance, een consultant, zegt tegenover de Financial Times dat Meghan snel Kate Middleton zal aftroeven als het om dit verkoopeffect gaat.


 Reageer op nieuwsbericht
Naam:
E-mail:
:


VetSchuinOnderstrepenDoorhaling|GloeiendSchaduwLichtkrant|Preformatted TextLinks uitlijnenCentrerenRechts uitlijnen|Horizontale lijn|Letter formaatLettertype
Voeg Flash toeVoeg Afbeelding toeVoeg hyperlink toeVoeg e-mail toeVoeg FTP-link toe|Voeg Tabel toeVoeg Tabelrij toeVoeg Tabelkolom toe|BovenschriftOnderschriftTeletype|Voeg code toeVoeg citaat toe|Voeg lijst toe
Kies een smileycategorie uit de linkerkolom.
Na het plaatsen zal uw bericht gecontroleerd worden door een moderator, na het plaatsen ontvangt u een E-Mail.