Andere Nowlive.eu Sites

Nowlive Krasloten

Nowlive Bingo

Bekijk ook

Nowlive Casino

Stats

Geplaatst op: 3 December 2017, 11:54:22
101 keer bekeken
1 reactie

Bron

Telegraaf
http://www.telegraaf.nl

Tags

Geen tags
Baudet zit Wilders virtueel op de hielen
AMSTERDAM - Als er nu verkiezingen zouden zijn, zou Forum voor Democratie flink opstoten en de PVV zware concurrentie aandoen. De partij van Thierry Baudet zou uitkomen op 14 zetels (+12), terwijl Geert Wilders vijf zetels zou moeten inleveren om uit te komen op 15.

De wekelijkse peiling van Maurice de Hond laat verder zien dat de PvdA weer zou opkrabbelen (+6 zetels naar 15) en dat de VVD en het CDA zetels zouden verliezen (-7 en -5). De VVD zou met 26 zetels nog wel de grootste partij blijven.

De Hond peilde ook de meningen over de sleepwet of aftapwet, waarover op 21 maart een referendum wordt gehouden - tegelijk met de gemeenteraadsverkiezingen. De Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten (Wiv), zoals hij officieel heet, geeft inlichtingendiensten ruimere bevoegdheden om via de kabel internet- en telefoongegevens van burgers af te tappen.

Zestig procent zegt tegen die wet te zullen stemmen. De VVD- en CDA-achterban vindt in meerderheid dat de wet de veiligheid van Nederland vergroot, terwijl GroenLinks en Forum voor Democratie juist vinden dat door de wet de privacy onacceptabel wordt aangetast.
Raadgevend referendum

Ook heeft De Hond de vraag voorgelegd wat kiezers vinden van de afschaffing van het raadgevend referendum, zoals het kabinet van plan is. Stemmers op de regeringspartijen VVD, CDA en D66 en oppositiepartij PvdA zijn er voor. SP, FvD, PVV en 50PLUS zijn tegen. Zij vinden dat de afschaffing van de referendumwet in een referendum aan het volk moet worden voorgelegd.Reacties Pagina's: [1]
diana46

Offline Offline

Berichten: 10.162« Antwoord #1 Gepost op: 3 December 2017, 15:56:55 »

AMSTERDAM - Als er nu verkiezingen zouden zijn, zou Forum voor Democratie flink opstoten en de PVV zware concurrentie aandoen.

Maar er zijn nu geen verkiezingen ...gaan we dat nu weer 4  jaar lang houden van Maurice de Hond 
Ja zo hou je jezelf aan het werk pfff
Gelogd

leef het leven
Nowlive Home

 Gelogd
 


 Reageer op nieuwsbericht
Naam:
E-mail:
:


VetSchuinOnderstrepenDoorhaling|GloeiendSchaduwLichtkrant|Preformatted TextLinks uitlijnenCentrerenRechts uitlijnen|Horizontale lijn|Letter formaatLettertype
Voeg Flash toeVoeg Afbeelding toeVoeg hyperlink toeVoeg e-mail toeVoeg FTP-link toe|Voeg Tabel toeVoeg Tabelrij toeVoeg Tabelkolom toe|BovenschriftOnderschriftTeletype|Voeg code toeVoeg citaat toe|Voeg lijst toe
Kies een smileycategorie uit de linkerkolom.
Na het plaatsen zal uw bericht gecontroleerd worden door een moderator, na het plaatsen ontvangt u een E-Mail.