Andere Nowlive.eu Sites

Nowlive Krasloten

Nowlive Bingo

Bekijk ook

Nowlive Casino

Stats

Geplaatst op: 1 December 2017, 11:54:59
138 keer bekeken
0 reacties

Bron

AD
http://www.ad.nl

Tags

Geen tags
'Ilse, Marco en Ali worden coaches in seniorenversie The Voice of Holland'

'Ilse, Marco en Ali worden coaches in seniorenversie The Voice of Holland'

Ilse DeLange, Marco Borsato en Ali B. worden coaches in de seniorenvariant vanThe Voice of Holland. Dat is vanmorgen bekendgemaakt in de radioshow van Edwin Evers.

Volgens 538-dj Evers, die sprak van 'een primeur uit betrouwbare bron', zouden de drie in de finale van talentenjacht nog gezelschap krijgen van een vierde, nog onbekende coach. Producent Talpa heeft de deelname van de drie coaches nog niet officieel bevestigd.

Premičre
John de Mol liet onlangs weten te werken aan een seniorenversie van zijn internationale tv-hit The Voice. Deze show met deelnemers van 65 jaar en ouder heeft als Engelstalige werktitel The Voice Senior. Nederland krijgt de wereldpremičre van de familieshow, die in het najaar van 2018 te zien is op RTL 4. Producent Talpa presenteerde het nieuwe tv-format in Cannes op de tv-beurs Mipcom om nog meer landen te enthousiasmeren.

The Voice is al in 180 landen te zien in 67 verschillende versies. De andere spin-off The Voice Kids kent bijna veertig edities in verschillende landen. The Voice of Holland was in 2010 voor de eerste keer te zien op de Nederlandse tv. John de Mol bedacht de talentenjacht samen met Roel van Velzen.



 Reageer op nieuwsbericht
Naam:
E-mail:
:


VetSchuinOnderstrepenDoorhaling|GloeiendSchaduwLichtkrant|Preformatted TextLinks uitlijnenCentrerenRechts uitlijnen|Horizontale lijn|Letter formaatLettertype
Voeg Flash toeVoeg Afbeelding toeVoeg hyperlink toeVoeg e-mail toeVoeg FTP-link toe|Voeg Tabel toeVoeg Tabelrij toeVoeg Tabelkolom toe|BovenschriftOnderschriftTeletype|Voeg code toeVoeg citaat toe|Voeg lijst toe
Kies een smileycategorie uit de linkerkolom.
Na het plaatsen zal uw bericht gecontroleerd worden door een moderator, na het plaatsen ontvangt u een E-Mail.