Andere Nowlive.eu Sites

Nowlive Krasloten

Nowlive Bingo

Bekijk ook

Nowlive Casino

Stats

Geplaatst op: 24 November 2017, 11:51:14
219 keer bekeken
2 reacties

Bron

AD
http://www.ad.nl

Tags

Geen tags
Miljoen mensen zien Danny kandidaten Expeditie Robinson chanteren
Spoiler alertHet was weer raak gisteravond op het Expeditie Robinson-eiland. De spanning wordt steeds heftiger. Vooral nadat zanger Danny Froger op dreigende wijze aankaartte het eiland te willen verlaten. ,,Het is duidelijk dat ik de meeste stemmen hier heb. Ik knikker ze er gewoon allemaal uit", klonk het gefrustreerd.

Wegens een blessure aan zijn arm liet Danny doorschemeren niet verder te willen met de strijd op het onbewoonde eiland. Daarom riep hij de deelnemers bijeen met het verzoek hem weg te stemmen bij de eilandraad. Dat werd echter niet goed ontvangen bij Shelly, Roeland en de andere kandidaten. ,,Niet zelf de keuze durven maken, dús vragen aan anderen of ze die keuze voor je willen maken. Ik vind het echt schijterig", foeterde Shelly vervolgens.

Ook Roeland was het niet eens met de smeekbede van Danny. Hij vroeg de Froger-telg wat het verschil is tussen zelf weg te gaan of te worden weggestemd. ,,Dat is voor mij gewoon een bepaalde drempel. Die heb ik voor mezelf gemaakt", verklaarde hij aan de acteur.

Als eenmaal blijkt dat de deelnemers niet te porren zijn om Danny weg te stemmen, gooit hij het op een andere boeg. ,,Als ik er wel in blijf, dan is het Danny's Butcher Shop. Qua stemmen heb ik hier alles te vertellen", zei hij dreigend, waarop Shelly verontwaardigd reageerde: ,,Dat vind ik echt pure chantage. Ga gewoon naar huis!"

Het dreigement van de 29-jarige Danny bleek tijdens de eilandraad toch zijn vruchten te hebben afgeworpen. Hoewel niet iedereen voor zijn vertrek tekende, kreeg Danny uiteindelijk de benodigde stemmen om het eiland te verlaten. Zelfs Shelly, die in eerste instantie fel reageerde op de chantage van Danny, zwichtte voor zijn oproep. ,,Dank je wel guys. Top", klonk het opgelucht.


Reacties Pagina's: [1]
Eldisa

Offline Offline

Berichten: 4.140« Antwoord #2 Gepost op: 27 November 2017, 14:14:54 »

Wat een braniemaker en erg lui! kont
Gelogd
Nowlive Home

 Gelogd
diana46

Offline Offline

Berichten: 10.162« Antwoord #1 Gepost op: 24 November 2017, 13:05:46 »

Wat n mentaliteit   smiley nono
Gelogd

leef het leven
 


 Reageer op nieuwsbericht
Naam:
E-mail:
:


VetSchuinOnderstrepenDoorhaling|GloeiendSchaduwLichtkrant|Preformatted TextLinks uitlijnenCentrerenRechts uitlijnen|Horizontale lijn|Letter formaatLettertype
Voeg Flash toeVoeg Afbeelding toeVoeg hyperlink toeVoeg e-mail toeVoeg FTP-link toe|Voeg Tabel toeVoeg Tabelrij toeVoeg Tabelkolom toe|BovenschriftOnderschriftTeletype|Voeg code toeVoeg citaat toe|Voeg lijst toe
Kies een smileycategorie uit de linkerkolom.
Na het plaatsen zal uw bericht gecontroleerd worden door een moderator, na het plaatsen ontvangt u een E-Mail.