Andere Nowlive.eu Sites

Nowlive Krasloten

Nowlive Bingo

Bekijk ook

Nowlive Casino

Stats

Geplaatst op: 13 November 2017, 11:32:43
129 keer bekeken
1 reactie

Bron

Telegraaf
http://www.telegraaf.nl

Tags

Geen tags
Wolf doodgereden bij Kloosterhaar’
KLOOSTERHAAR - Een wolf is vanochtend rond 08.00 uur doodgereden op de N343 tussen het Overijsselse Kloosterhaar en Bergentheim. Het dier zou volgens omstanders voor de wielen van een taxi zijn gekomen.

De wolf komt waarschijnlijk uit Duitsland, aangezien de plek van het ongeval slechts enkele kilometers van de Duitse grens ligt. Het beest ligt in de berm van de weg.

De wolf komt waarschijnlijk uit Duitsland, aangezien de plek van het ongeval slechts enkele kilometers van de Duitse grens ligt. Het beest ligt in de berm van de weg.

Het gaat „vrijwel zeker” om een wolf. Dat heeft een woordvoerder van de organisatie Wolven in Nederland gezegd naar aanleiding van een bericht hierover van RTV Oost. Of het ook daadwerkelijk écht om een wolf gaat, moet nog door een deskundige worden vastgesteld.
Trend

Een bijzonder opsporingsambtenaar is door de politie opgetrommeld voor de nasleep van de aanrijding.

„Er zijn nu mensen ter plekke die het dode dier onderzoeken. In de loop van de dag wordt het naar het Dutch Wildlife Health Centre gebracht, waar zal worden vastgesteld of het een wolf is. Maar zo te zien is dat vrijwel zeker het geval”, aldus Leo Linnartz van Wolven in Nederland.

Volgens Linnartz loopt het aantal meldingen over wolven in Nederland op. „Dit is de derde melding deze herfst. In september beet een wolf twee schapen dood in Groningen en in oktober is een wolf gesignaleerd op de Veluwe. Deze nieuwe melding past duidelijk in een trend waarbij wolven steeds vaker Nederland bezoeken vanuit de Duitse regio Niedersachsen, waar veel roedels leven.”


Reacties Pagina's: [1]
madeliefje

Offline Offline

Berichten: 991« Antwoord #1 Gepost op: 14 November 2017, 15:18:01 »

het zijn prachtige dieren
Gelogd
Nowlive Home

 Gelogd
 


 Reageer op nieuwsbericht
Naam:
E-mail:
:


VetSchuinOnderstrepenDoorhaling|GloeiendSchaduwLichtkrant|Preformatted TextLinks uitlijnenCentrerenRechts uitlijnen|Horizontale lijn|Letter formaatLettertype
Voeg Flash toeVoeg Afbeelding toeVoeg hyperlink toeVoeg e-mail toeVoeg FTP-link toe|Voeg Tabel toeVoeg Tabelrij toeVoeg Tabelkolom toe|BovenschriftOnderschriftTeletype|Voeg code toeVoeg citaat toe|Voeg lijst toe
Kies een smileycategorie uit de linkerkolom.
Na het plaatsen zal uw bericht gecontroleerd worden door een moderator, na het plaatsen ontvangt u een E-Mail.