Andere Nowlive.eu Sites

Nowlive Krasloten

Nowlive Bingo

Bekijk ook

Nowlive Casino

Stats

Geplaatst op: 11 November 2017, 12:51:19
159 keer bekeken
2 reacties

Bron


http://www.metronieuws.nl

Tags

Geen tags
Man mishandelt vriendin en slaat konijn dochter dood
Een 29-jarige man uit Papendrecht is zo boos op zijn vriendin geworden, dat hij haar heeft mishandeld en het konijn van haar dochter heeft doodgeslagen tegen de muur. John, zoals de man heet, beschuldigde zijn vriendin van overspel, waarna de situatie escaleerde. De man heeft 48 dagen celstraf gekregen.

Mishandeling

Nadat John zijn vriendin had beschuldigd van overspel, kregen ze ruzie met elkaar. De vrouw gooide een wekker naar hem, die hij vervolgens opraapte. Hij heeft haar hiermee tot bloedens toe geslagen. De mishandeling duurde een hele nacht lang. John heeft zijn vriendin ook nog gebeten en een nachtkastje naar haar hoofd gesmeten. Dit alles terwijl haar 7-jarige dochtertje ook in de slaapkamer verbleef. De volgende ochtend wist de vrouw, samen met haar dochtertje, te vluchten en de politie te bellen.
Drankgebruik

„Het komt allemaal door de drank”, aldus John tegen de rechter. „Ik drink nooit meer en wil een alcoholband om dat te bewijzen.”

De rechter vond dit echter te makkelijk, aangezien de dingen die hij heeft gedaan wel heel heftig waren, schrijft het AD. „Het zware geweld tegen uw partner en haar spullen is één ding. Maar waarom heeft u dat konijn bij de poten gepakt en tegen een muur doodgeslagen? Dat vind ik zeer verontrustend.”

De man kreeg de 48 dagen cel opgelegd die hij al in voorarrest zat en een voorwaardelijke celstraf van 72 dagen om hem van nieuwe uitglijders te weerhouden. Daarbij moet hij 75 uur werken.


Reacties Pagina's: [1]
lientjuh

Offline Offline

Berichten: 1.269


« Antwoord #2 Gepost op: 11 November 2017, 23:55:55 »

Ze moeten die vent doodslaan tegen een muur  smiley flames smiley guillotine
Gelogd
Nowlive Home

 Gelogd
madeliefje

Offline Offline

Berichten: 991« Antwoord #1 Gepost op: 11 November 2017, 15:17:25 »

48 dagen voor mens-en dierenmishandeling, belachelijk weinig
Gelogd
 


 Reageer op nieuwsbericht
Naam:
E-mail:
:


VetSchuinOnderstrepenDoorhaling|GloeiendSchaduwLichtkrant|Preformatted TextLinks uitlijnenCentrerenRechts uitlijnen|Horizontale lijn|Letter formaatLettertype
Voeg Flash toeVoeg Afbeelding toeVoeg hyperlink toeVoeg e-mail toeVoeg FTP-link toe|Voeg Tabel toeVoeg Tabelrij toeVoeg Tabelkolom toe|BovenschriftOnderschriftTeletype|Voeg code toeVoeg citaat toe|Voeg lijst toe
Kies een smileycategorie uit de linkerkolom.
Na het plaatsen zal uw bericht gecontroleerd worden door een moderator, na het plaatsen ontvangt u een E-Mail.