Andere Nowlive.eu Sites

Nowlive Krasloten

Nowlive Bingo

Bekijk ook

Nowlive Casino

Stats

Geplaatst op: 9 November 2017, 13:12:58
136 keer bekeken
1 reactie

Bron

Telegraaf
http://www.telegraaf.nl

Tags

Geen tags
Binky is gevonden!
Putten - Blinde Binky is gevonden. Het veertien jaar oude hondje, dat sinds zondag werd vermist, is vanochtend in goede gezondheid aangetroffen. Op dit moment is eigenaar Ron de Leeuw met het beestje naar de dierenarts, maar het ziet er naar uit dat alles goed komt.

Zondag raakte het baasje het blinde hondje uit het oog bij het uitlaten. De kruising tussen een Yorkshire Terrier en een jack Russel raakte kwijt, en was vier dagen en nachten spoorloos. Gevreesd werd voor het leven van de kleine, blinde viervoeter. Hij zou in het water kunnen lopen en hij had aangevallen kunnen worden door wilde zwijnen.

Sinds vanochtend hebben de vrijwilligers van Dogsearch Nederland mee helpen zoeken, vertelt Brenda Schoolstra van de hondenzoekers. „We hebben toestemming gekregen van Staatsbosbeheer om het bos in te trekken”, legt ze uit. „Om tien uur zijn we vertrokken. Met zoekhonden hebben we sporen gezocht, en daarna zijn we in linies de heide overgetrokken.”

Daar werd Binky al snel gevonden, na een uurtje. Het hondje zat vermoeid en verzwakt ineengedoken op de grond, en liet zich meteen vangen. „Hij is erg aangedaan en moe. Hij heeft een paar teken en is wat vermagerd. Maar behalve dat ziet het er naar uit dat het goed komt.” Baasje Ron de Leeuw is door het dolle heen, al was het ook een emotioneel weerzien. Hij is nu met de kleine hond naar de dierenarts voor een snelle controle.


Reacties Pagina's: [1]
madeliefje

Offline Offline

Berichten: 991« Antwoord #1 Gepost op: 10 November 2017, 13:34:39 »

gelukkig maar wat een mooi einde
Gelogd
Nowlive Home

 Gelogd
 


 Reageer op nieuwsbericht
Naam:
E-mail:
:


VetSchuinOnderstrepenDoorhaling|GloeiendSchaduwLichtkrant|Preformatted TextLinks uitlijnenCentrerenRechts uitlijnen|Horizontale lijn|Letter formaatLettertype
Voeg Flash toeVoeg Afbeelding toeVoeg hyperlink toeVoeg e-mail toeVoeg FTP-link toe|Voeg Tabel toeVoeg Tabelrij toeVoeg Tabelkolom toe|BovenschriftOnderschriftTeletype|Voeg code toeVoeg citaat toe|Voeg lijst toe
Kies een smileycategorie uit de linkerkolom.
Na het plaatsen zal uw bericht gecontroleerd worden door een moderator, na het plaatsen ontvangt u een E-Mail.