Andere Nowlive.eu Sites

Nowlive Krasloten

Nowlive Bingo

Bekijk ook

Nowlive Casino

Stats

Geplaatst op: 9 November 2017, 12:56:39
184 keer bekeken
1 reactie

Bron

Telegraaf
http://www.telegraaf.nl

Tags

Geen tags
Waylon gaat naar het Eurovisiesongfestival
Amsterdam - Waylon zal Nederland inderdaad vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. Dat heeft AVROTROS bekendgemaakt. Zijn naam zong al de hele ochtend rond nadat de omroep een YouTube-filmpje had verspreid.

In 2014 deed Waylon ook mee aan het Eurovisiesongfestival, toen met Ilse DeLange in de gelegenheidsformatie The Common Linnets.

In 2014 deed Waylon ook mee aan het Eurovisiesongfestival, toen met Ilse DeLange in de gelegenheidsformatie The Common Linnets.
Podiumbeest

Waylon heeft zich de afgelopen jaren op de kaart gezet als podiumbeest. Wie eens een optreden van de 37-jarige entertainer heeft gezien, wordt betoverd en ingepakt. Als hij op het podium staat, is het podium gevuld. Het leverde hem een trouwe schare fans op.

Vanaf zijn allereerste optreden op de Nederlandse televisie, als 15-jarige jongen in de show van Carlo Boszhard en Irene Moors, maakte hij indruk met zijn liefde voor muziek en dan voornamelijk country. Hij noemde zichzelf Waylon Jennings, naar zijn grote idool en maakte zoveel indruk dat er direct interesse was van een platenmaatschappij. Enkele jaren later kwam het tot een samenwerking met Jennings en traden ze samen op.
Holland’s Got Talent

Bij talentenshow Holland’s Got Talent, in 2008, zette Waylon zich definitief in ons land op de kaart. Hij verpletterde de jury met zijn optreden en haalde een finaleplaats. Het trok direct de aandacht van platenmaatschappij Motown, waar hij als eerste Nederlandse artiest een plaat mocht opnemen.

Nog steeds heeft Waylon de ambitie om zichzelf internationaal op de kaart te zetten. Het Eurovisie Songfestival kan daarvoor een prima springplank zijn. Met een fantastisch filmpje op Youtube werd zijn deelname aan de grootste muziekwedstrijd donderdagochtend aangekondigd. Daarmee stuurt Nederland opnieuw een jurylid van The Voice naar de grootste muziekwedstrijd ter wereld. Als The Common Linnets, samen met Ilse DeLange, deed Waylon in 2014 al mee aan het Eurovisie Songfestival. In 2005 liet hij zijn liefde voor het evenement al blijken met deelname aan het Nationaal Songfestival en in Kopenhagen herhaalde de populaire zanger meermalen dat hij in de toekomst graag opnieuw eens op het internationale podium zou willen staan.
Geruchten

De afgelopen week werden de geruchten serieus dat Waylon volgend jaar mei naar Lissabon zal afreizen. Vorige week vrijdag meldde het management van Waylon ons nog dat er geen onderhandelingen met de AVROTROS liepen, om daar aan toe te voegen: „Maar wie weet worden we wel gebeld.”
Knetterende ruzie

Toch zullen er een paar wenkbrauwen fronsen bij de keuze voor Waylon. Medewerkers van AVROTROS hebben niet allemaal goede herinneringen aan de zanger, die onhandelbaar en weerbarstig werd genoemd. Tussen Waylon en Ilse DeLange was het in Kopenhagen, waar ze fantastisch tweede werden, elke dag knetterende ruzie. Op het kinderachtige af. Direct na het Songfestival liep de samenwerking met DeLange stuk en daarmee vervloog een kans op een internationale doorbraak die DeLange wél pakte.
Een goed lied

Ook als hitmachine heeft Waylon zich nooit echt bewezen. In de afgelopen tien jaar scoorde hij vier hits: Wickey Way (2009), Happy Song (2010), The Escapist (2011) en Calm After The Storm (2014). Een goed lied is een vereiste om goed te scoren op het Eurovisie Songfestival.

Behalve het filmpje dat vanochtend online werd gezet door AVROTROS, was het akelig stil rondom de aankondiging. Er werd geen persbericht rondgestuurd. Op de officiële site van het Eurovisie Songfestival stond geen mededeling dat het Waylon is die voor Nederland naar Lissabon gaat. Daarmee werden de speculaties gevoed dat er wellicht meer in het vat zou zitten en de aankondiging van vanochtend mogelijk onderdeel was een tweetrapsraket.


Reacties Pagina's: [1]
lientjuh

Offline Offline

Berichten: 1.269


« Antwoord #1 Gepost op: 11 November 2017, 23:57:37 »

hij doet zn best maar ,wordt toch niks
Gelogd
Nowlive Home

 Gelogd
 


 Reageer op nieuwsbericht
Naam:
E-mail:
:


VetSchuinOnderstrepenDoorhaling|GloeiendSchaduwLichtkrant|Preformatted TextLinks uitlijnenCentrerenRechts uitlijnen|Horizontale lijn|Letter formaatLettertype
Voeg Flash toeVoeg Afbeelding toeVoeg hyperlink toeVoeg e-mail toeVoeg FTP-link toe|Voeg Tabel toeVoeg Tabelrij toeVoeg Tabelkolom toe|BovenschriftOnderschriftTeletype|Voeg code toeVoeg citaat toe|Voeg lijst toe
Kies een smileycategorie uit de linkerkolom.
Na het plaatsen zal uw bericht gecontroleerd worden door een moderator, na het plaatsen ontvangt u een E-Mail.