Andere Nowlive.eu Sites

Nowlive Krasloten

Nowlive Bingo

Bekijk ook

Nowlive Casino

Stats

Geplaatst op: 7 November 2017, 12:15:34
120 keer bekeken
1 reactie

Bron

Telegraaf
http://www.telegraaf.nl

Tags

Geen tags
’De moordenaar van mijn dochter kwam vlakbij mij wonen’
Ida’s dochter Célesta werd in 2012 vermoord. Onlangs ontdekte Ida dat de moordenaar van haar dochter bij haar in de buurt kwam wonen. Net als de ouders van tientallen piepjonge slachtoffers van Robert M. die een brief van hem ontvangen, kwam ze hiermee ongewild in contact met een dader.

De 19-jarige Célesta werd in 2012 met 86 messteken om het leven gebracht door Ruud S. Hij kreeg 8 jaar celstraf maar kwam vrij toen tweederde van zijn straf erop zat.

Vlak nadat Ruud Célesta vermoordde, schreef hij Ida een brief. Ida: "Waarschijnlijk alleen omdat zijn advocaat dat een goed idee vond. Dat was heel erg heftig, om zo’n brief te krijgen. Het stond ook vol met leugens."

Célesta werd om het leven gebracht in het huis van Ida in Zoetermeer. Vanwege de nare herinneringen aan de plek, verhuist Ida naar Schiedam. Afgelopen mei krijgt ze een brief van het Openbaar Ministerie waarin staat dat Ruud op vrije voeten komt, maar dat hij de komende 2,5 jaar niet in Schiedam mag komen.

Toch had een stapmaatje van Ida hem zien lopen. ’’Niet veel later bleek dat hij door een fout van het OM dus ook in Schiedam woonde. Met zijn nieuwe vriendin en drie kinderen. Ongelooflijk."


Reacties Pagina's: [1]
madeliefje

Offline Offline

Berichten: 991« Antwoord #1 Gepost op: 7 November 2017, 14:42:08 »

5 jaar dus gezeten, moet toch niet kunnen voor en moord
Gelogd
Nowlive Home

 Gelogd
 


 Reageer op nieuwsbericht
Naam:
E-mail:
:


VetSchuinOnderstrepenDoorhaling|GloeiendSchaduwLichtkrant|Preformatted TextLinks uitlijnenCentrerenRechts uitlijnen|Horizontale lijn|Letter formaatLettertype
Voeg Flash toeVoeg Afbeelding toeVoeg hyperlink toeVoeg e-mail toeVoeg FTP-link toe|Voeg Tabel toeVoeg Tabelrij toeVoeg Tabelkolom toe|BovenschriftOnderschriftTeletype|Voeg code toeVoeg citaat toe|Voeg lijst toe
Kies een smileycategorie uit de linkerkolom.
Na het plaatsen zal uw bericht gecontroleerd worden door een moderator, na het plaatsen ontvangt u een E-Mail.