Andere Nowlive.eu Sites

Nowlive Krasloten

Nowlive Bingo

Bekijk ook

Nowlive Casino

Stats

Geplaatst op: 3 November 2017, 13:13:13
215 keer bekeken
2 reacties

Bron

Telegraaf
http://www.telegraaf.nl

Tags

Geen tags
Gescheurde spijkerbroek? Dan mag je haar verkrachten’
CAÏRO - Volgens een Egyptische topadvocaat is het een nationale plicht om meisjes en vrouwen te verkrachten als zij nietsverhullende kleding dragen. De uitspraak van Nabih al-Wahsh zorgt voor een schokgolf van verontwaardiging en walging.

Al-Wahsh deed de uitspraak eerder deze maand in een televisieprogramma waarin gesproken werd over een wet tegen prostitutie in Egypte. “Vind jij het acceptabel dat een vrouw in kleding rondloopt waarbij je een stuk van haar bil ziet?” vroeg de raadsman. “Als een meisje er zo bijloopt, dan is haar lastigvallen een patriottische plicht en haar verkrachten een nationale plicht.”

Furieus

De Egyptische Nationale Vrouwenraad is furieus en heeft een klacht ingediend tegen de man. Ook de televisiezender moet het ontgelden, omdat de producenten de man een platform gaven. Al-Wahsh’ accounts op sociale media worden overspoeld met woedende berichten.

De raadsman zelf probeert intussen zo goed en kwaad als het kan zijn woorden terug te trekken. “Ik bedoelde eigenlijk gewoon dat er striktere straffen moeten komen ten opzichte van aanranding. Maar meisjes moeten zichzelf ook respecteren”, aldus Al-Wahsh.


Reacties Pagina's: [1]
lientjuh

Offline Offline

Berichten: 1.269


« Antwoord #2 Gepost op: 3 November 2017, 22:10:49 »

helemaal gestoord!!  smiley devil  smiley flames  smiley wtf
Gelogd
Nowlive Home

 Gelogd
madeliefje

Offline Offline

Berichten: 991« Antwoord #1 Gepost op: 3 November 2017, 15:58:24 »

hoe achterlijk kun je zijn
Gelogd
 


 Reageer op nieuwsbericht
Naam:
E-mail:
:


VetSchuinOnderstrepenDoorhaling|GloeiendSchaduwLichtkrant|Preformatted TextLinks uitlijnenCentrerenRechts uitlijnen|Horizontale lijn|Letter formaatLettertype
Voeg Flash toeVoeg Afbeelding toeVoeg hyperlink toeVoeg e-mail toeVoeg FTP-link toe|Voeg Tabel toeVoeg Tabelrij toeVoeg Tabelkolom toe|BovenschriftOnderschriftTeletype|Voeg code toeVoeg citaat toe|Voeg lijst toe
Kies een smileycategorie uit de linkerkolom.
Na het plaatsen zal uw bericht gecontroleerd worden door een moderator, na het plaatsen ontvangt u een E-Mail.