Andere Nowlive.eu Sites

Nowlive Krasloten

Nowlive Bingo

Bekijk ook

Nowlive Casino

Stats

Geplaatst op: 30 Oktober 2017, 12:34:09
208 keer bekeken
0 reacties

Bron

AD
http://www.ad.nl

Tags

Geen tags
La Paay wil weer geld zien voor gestopte pantylijn
Patricia Paay (68) eist geld van de winkelketen Op=Op Voordeelshop. De shop verkoopt panty's en ondergoed met de beeltenis van La Paay en maakt daar reclame voor, terwijl de diva daar geen toestemming voor heeft gegeven. Volgens de advocaat van Paay wordt het portretrecht van zijn cliŽnte geschonden.

Advocaat Johan F. Langelaar bevestigt aan deze site dat Paay 'een vergoeding' eist. Volgens Quote zou het gaan om 3.500 euro.

,,Het portret en de naam van Patricia Paay worden zonder toestemming gebruikt in de reclameuitingen van Op=Op. Dit is inbreuk op haar rechten, waaronder het portretrecht'', luidt de verklaring. Volgens Langelaar is Op=Op Voordeelshop verzocht de promotie van de pantylijn La Paay Glam Collection te stoppen, of voor het gebruik van de foto's van La Paay te betalen. Het staat de keten wel vrij de resterende producten nog te verkopen. In de online shop worden onder meer strings, kousen, slips en thermoleggings aangeboden.


Op=Op Voordeelshop is onderdeel van OVG Textiles, het bedrijf van Maarten Oostvogel. Hij is  Paays voormalige buurman in het Noord-Hollandse dorpje Lijnden. De twee kwamen twee jaar geleden overeen dat OVG Textiles ondergoed en panty's onder de naam La Paay zou verkopen. Paay zou op haar beurt promotieactiviteiten voor de producten verrichten. Een jaar later liep de samenwerking spaak na een ruzie, in maart werd de claim van ruim een ton van Paay op Oostvogel door de rechter afgewezen. Wel heeft de televisiepersoonlijkheid recht op 7,5 procent van de omzet die het bedrijf met de verkoop van de producten heeft behaald.

Het zakelijk geschil kwam in de belangstelling na een uitgelekte seksvideo van Paay. Zij suggereerde dat Oostvogel iets te maken had met de verspreiding van de beelden, maar bood in mei haar excuses aan en liet weten dat er geen grond voor die verdenking was.


 Reageer op nieuwsbericht
Naam:
E-mail:
:


VetSchuinOnderstrepenDoorhaling|GloeiendSchaduwLichtkrant|Preformatted TextLinks uitlijnenCentrerenRechts uitlijnen|Horizontale lijn|Letter formaatLettertype
Voeg Flash toeVoeg Afbeelding toeVoeg hyperlink toeVoeg e-mail toeVoeg FTP-link toe|Voeg Tabel toeVoeg Tabelrij toeVoeg Tabelkolom toe|BovenschriftOnderschriftTeletype|Voeg code toeVoeg citaat toe|Voeg lijst toe
Kies een smileycategorie uit de linkerkolom.
Na het plaatsen zal uw bericht gecontroleerd worden door een moderator, na het plaatsen ontvangt u een E-Mail.