Andere Nowlive.eu Sites

Nowlive Krasloten

Nowlive Bingo

Bekijk ook

Nowlive Casino

Stats

Geplaatst op: 28 Oktober 2017, 20:40:50
208 keer bekeken
0 reacties

Bron

Telegraaf
http://www.telegraaf.nl

Tags

Geen tags
Gert Timmerman (82) overleden
Gert Timmerman is zaterdag op 82-jarige leeftijd overleden. Dat hebben zijn dochter Sheila en schoondochter Aimée laten weten. Bij de zanger werd deze zomer alvleesklierkanker geconstateerd.

„Vannacht is helaas na een kort, maar heftig ziekbed onze lieve (schoon) pap Gert overleden. Verdrietig dat hij ons hier op Aarde moest verlaten, maar gerustgesteld doordat hij nu zijn rust heeft mogen vinden in de Hemel, bij zijn Schepper, zijn Heer.”

Alvleesklierkanker

Gert, bekend van het duo Gert & Hermien, worstelde al langer met zijn gezondheid. In januari werd hij al opgenomen met een zware langontsteking. Rond Pasen kampte hij met hevige buikpijn. Toen bleek hij een darmontsteking te hebben en werd de tumor in zijn alvleesklier ontdekt. Hij werd direct geopereerd, maar dat mocht niet meer baten.

In zijn privéleven maakte hij ook een roerige tijd mee. Na de dood van zijn vrouw Hermien in 2003 viel het gezin Timmerman uiteen. Dochter Sandra zag hij twee jaar geleden voor het laatst tijdens een rechtszaak waarin hij wilde aantonen dat zij niet zijn echte dochter was. „Dat had hij zich ineens in zijn hoofd gehaald”, zo vertelde Sandra deze week nog aan Privé. „Verschrikkelijk. Want wat wilde hij daarmee zeggen over mijn moeder? (...) Ik voelde niet de behoefte om contact te zoeken. Ik heb heel veel van hem gehouden, maar ik heb al afscheid genomen. Ik heb mijn eigen keuzes gemaakt en wil niet meer. Het papa-gevoel heb ik verloren.”

Gert & Hermien

Het duo Gert en Hermien scoorde verschillende hits in de jaren zestig en zeventig, waaronder Ik heb eerbied voor jouw grijze haren en Shalalie Shalala (Alle duiven op de Dam). Het succesvolle stel kreeg meer dan twintig gouden platen. In 1969 kwamen ruim 35.000 mensen af op hun show in het Olympisch Stadion in Amsterdam.

De zanger en zangeres traden in de jaren zeventig ook geregeld op bij de christelijke omroep EO. Uit die tijd stamt ook het album Daarom ben ik blij, die een grote hit werd. Er was echter ook samenwerking met de band Normaal en hun dochters kwamen in het nieuws door een fotoshoot voor de Playboy.


 Reageer op nieuwsbericht
Naam:
E-mail:
:


VetSchuinOnderstrepenDoorhaling|GloeiendSchaduwLichtkrant|Preformatted TextLinks uitlijnenCentrerenRechts uitlijnen|Horizontale lijn|Letter formaatLettertype
Voeg Flash toeVoeg Afbeelding toeVoeg hyperlink toeVoeg e-mail toeVoeg FTP-link toe|Voeg Tabel toeVoeg Tabelrij toeVoeg Tabelkolom toe|BovenschriftOnderschriftTeletype|Voeg code toeVoeg citaat toe|Voeg lijst toe
Kies een smileycategorie uit de linkerkolom.
Na het plaatsen zal uw bericht gecontroleerd worden door een moderator, na het plaatsen ontvangt u een E-Mail.