Andere Nowlive.eu Sites

Nowlive Krasloten

Nowlive Bingo

Bekijk ook

Nowlive Casino

Stats

Geplaatst op: 11 Oktober 2017, 16:28:39
130 keer bekeken
0 reacties

Bron

Telegraaf
http://www.telegraaf.nl

Tags

Geen tags
Ook bij Zeewolde zoeken naar Anne Faber
ZEEWOLDE - LIVE TWEETS - De politie heeft het gebied waarin wordt gezocht naar de vermiste Anne Faber uitgebreid naar de omgeving van Zeewolde. Het gaat om het terrein rondom de Flediteweg in de buurt van het golfresort Zeewolde. Familieleden van verdachte Michael P. hebben daar in de buurt een vakantiehuisje.

Onze verslaggever Niels Kalkman is onderweg naar Zeewolde. Volg de laatste ontwikkelingen via zijn tweets.

ME en speurhonden zijn in Zeewolde aan het zoeken. De politie kan nog niet zeggen op basis van welke informatie dit gebeurt. Er is een gebied van 4 kilometer bos afgezet, meldt onze verslaggever. Bij elke ingang staat politie. Twee politiehelikopters vlogen woensdagmiddag boven het bosrijke gebied.

Vakantiehuisje

De 27-jarige verdachte Michael P., die maandag is opgepakt in verband met de vermissing van Anne Faber (25), komt uit Zeewolde. Zijn familie heeft een vakantiehuisje op recreatiepark Horsterwold, dat ook in het zoekgebied ligt. De politie wil daar niet op ingaan. “We kijken in het hele gebied.”

Michael P. verbleef voor zijn aanhouding in forensisch psychiatrische kliniek Altrecht Aventurijn in Den Dolder om zich voor te bereiden op geleidelijke terugkeer in de maatschappij. Michael P. werd in 2012 veroordeeld tot een celstraf van elf jaar voor de brute verkrachting van twee meisjes in Nijkerk.

De 25-jarige Anne Faber verdween uit Utrecht wordt sinds vrijdag 29 september vermist. In die regio wordt al een week naar haar gezocht.

Het OM meldde eerder woensdag dat de gangen van de verdachte van de afgelopen periode worden nagegaan, getuigen worden gehoord en camerabeelden en tips worden onderzocht. Verder vindt er telefonie- en sporenonderzoek plaats.

Weet u meer? Mail Mick van Wely via m.van.wely@telegraaf.nl. Of gebruik onze WhatsApp-tiplijn: 06-13650952


 Reageer op nieuwsbericht
Naam:
E-mail:
:


VetSchuinOnderstrepenDoorhaling|GloeiendSchaduwLichtkrant|Preformatted TextLinks uitlijnenCentrerenRechts uitlijnen|Horizontale lijn|Letter formaatLettertype
Voeg Flash toeVoeg Afbeelding toeVoeg hyperlink toeVoeg e-mail toeVoeg FTP-link toe|Voeg Tabel toeVoeg Tabelrij toeVoeg Tabelkolom toe|BovenschriftOnderschriftTeletype|Voeg code toeVoeg citaat toe|Voeg lijst toe
Kies een smileycategorie uit de linkerkolom.
Na het plaatsen zal uw bericht gecontroleerd worden door een moderator, na het plaatsen ontvangt u een E-Mail.