Andere Nowlive.eu Sites

Nowlive Krasloten

Nowlive Bingo

Bekijk ook

Nowlive Casino

Stats

Geplaatst op: 11 Oktober 2017, 13:08:02
111 keer bekeken
0 reacties

Bron


http://www.gooieneemlander.nl

Tags

Geen tags
Michael P. reed volgens getuigen in auto door Spakenburg
Op de dag dat Anne Faber verdween, 29 september, was de moeder van Michael P. jarig. Het zou een reden kunnen zijn geweest voor het verlenen van verlof aan de man die nu vastzit voor de mysterieuze verdwijning van de studente.

Meerdere mensen melden dat P. recent in de wagen van zijn moeder reed in Spakenburg. Dat zou het potentiële gebied waarin Anne zich bevindt, aanzienlijk vergroten.

De moeder van P. werkt in Spakenburg. In dit dorp is P. in haar auto gezien. De politie liet gisteravond in een reactie weten hier nog niets over te kunnen zeggen. Of P. inderdaad verlof had en de kliniek op 29 september mocht verlaten, willen het openbaar ministerie en het ministerie van justitie niet zeggen.

Aart van Deuveren kent Michael P. als geen ander. Het was deze man uit Zeewolde die in 2011 en 2012 samen met P. werd veroordeeld voor een reeks straatroven. Hij zat 4,5 jaar vast. Hij omschrijft P. als een man met een enorm drugsprobleem.

Van Deuveren was in de nacht na Koninginnedag 2010 met P. in Nijkerk, toen die ineens verdween. „We waren hem kwijt en belden hem. Maar hij reageerde niet. Later kwam hij terug. Toen bleek hij dus die meisjes te hebben verkracht”, vertelt Van Deuveren over die nacht. „Tijdens de behandeling van de zaak in de rechtbank was hij volstrekt emotieloos. Ik heb dat extreme gedrag van hem nooit begrepen. Van de huidige verdenking snap ik ook niets”, zegt Van Deuveren.

Tijdens Koningsdag 2017 werd P. met zijn familie gezien in Zeewolde. Ook recent nog werd hij gesignaleerd.


 Reageer op nieuwsbericht
Naam:
E-mail:
:


VetSchuinOnderstrepenDoorhaling|GloeiendSchaduwLichtkrant|Preformatted TextLinks uitlijnenCentrerenRechts uitlijnen|Horizontale lijn|Letter formaatLettertype
Voeg Flash toeVoeg Afbeelding toeVoeg hyperlink toeVoeg e-mail toeVoeg FTP-link toe|Voeg Tabel toeVoeg Tabelrij toeVoeg Tabelkolom toe|BovenschriftOnderschriftTeletype|Voeg code toeVoeg citaat toe|Voeg lijst toe
Kies een smileycategorie uit de linkerkolom.
Na het plaatsen zal uw bericht gecontroleerd worden door een moderator, na het plaatsen ontvangt u een E-Mail.