Andere Nowlive.eu Sites

Nowlive Krasloten

Nowlive Bingo

Bekijk ook

Nowlive Casino

Stats

Geplaatst op: 9 Oktober 2017, 13:03:05
75 keer bekeken
0 reacties

Bron

Telegraaf
http://www.telegraaf.nl

Tags

Geen tags
65 medewerkers defensie zoeken...
65 medewerkers defensie bij zoektocht naar Anne Faber

HUIS TER HEIDE - De zoektocht naar de vermiste Anne Faber gaat maandag verder. Het hele weekend werd al naar de vermiste Utrechtse gezocht. De Mobiele Eenheid en agenten worden behalve door familie en vrienden van Anne, het Rode Kruis en veteranen ook geholpen door ongeveer 65 medewerkers van defensie.

De zoekploeg bestaat daarmee uit 220 mensen, aldus de politie. De zoektocht naar Anne wordt hervat in een gebied rondom locaties in Huis ter Heide (gemeente Zeist) waar eerder sporen zijn gevonden.

Tot nu toe werd gezocht in de omgeving waar het laatste telefoonsignaal van de vrouw is opgevangen. Afgelopen week werd in Huis ter Heide de jas gevonden van de vermiste vrouw. Donderdagavond werd in de vijver bij Huis ter Heide een omafiets gevonden die hoogstwaarschijnlijk van haar is. Vrijdag werd een rugzak aangetroffen die waarschijnlijk van Anne is.

De politie onderzocht zondag het gebied rond de vijver in het Blookerpark die vrijdag is leeggepompt, maar vond niets. Het gebied rond de vijver was afgezet, maar is inmiddels weer vrijgegeven. Het slib uit de vijver is afgevoerd voor nader onderzoek.

Anne Faber vertrok 29 september uit Utrecht voor een fietstocht, maar sindsdien is niets meer van haar vernomen.

 Reageer op nieuwsbericht
Naam:
E-mail:
:


VetSchuinOnderstrepenDoorhaling|GloeiendSchaduwLichtkrant|Preformatted TextLinks uitlijnenCentrerenRechts uitlijnen|Horizontale lijn|Letter formaatLettertype
Voeg Flash toeVoeg Afbeelding toeVoeg hyperlink toeVoeg e-mail toeVoeg FTP-link toe|Voeg Tabel toeVoeg Tabelrij toeVoeg Tabelkolom toe|BovenschriftOnderschriftTeletype|Voeg code toeVoeg citaat toe|Voeg lijst toe
Kies een smileycategorie uit de linkerkolom.
Na het plaatsen zal uw bericht gecontroleerd worden door een moderator, na het plaatsen ontvangt u een E-Mail.