Andere Nowlive.eu Sites

Nowlive Krasloten

Nowlive Bingo

Bekijk ook

Nowlive Casino

Stats

Geplaatst op: 8 Oktober 2017, 11:56:55
90 keer bekeken
0 reacties

Bron

AD
http://www.ad.nl

Tags

Geen tags
Scooterrijder (21) botst op auto
Scooterrijder (21) botst op auto, 19-jarige bijrijder komt om het leven  Bij een ongeval op de N329 bij Oss is vannacht rond 02.00 uur een bijrijder van een scooter om het leven gekomen. Het gaat om een 19-jarige man uit Den Bosch. De bestuurder van de scooter, een 21-jarige man uit Den Bosch, is aangehouden. Hij had teveel gedronken. De politie is nog op zoek naar de bestuurder van de auto die de scooter aanreed. Die ging er na het ongeval vandoor.  De scooter met daarop het tweetal werd rond 2.00 uur aangereden door een witte BMW.

De bestuurder van de auto ging er na de aanrijding vandoor, de auto achterlatend. De politie, ambulancedienst en een traumahelikopter werden opgeroepen maar toegesnelde hulpverleners moesten al snel vaststellen dat ze niets meer voor de 19-jarige bijrijder konden betekenen. Die overleed ter plekke aan zijn verwondingen.   Nadat hij was nagekeken in het ziekenhuis, is de 21-jarige bestuurder van de scooter aangehouden. Hij bleek te hebben gedronken.  De politie is begonnen met een uitgebreid onderzoek en.

De N329 was daarvoor in zuidelijke rijrichting een tijd lang afgesloten voor het verkeer. De politie heeft inmiddels de eigenaar van de BMW gesproken, maar die geeft aan dat de auto eerder werd gestolen. Volgens een politiewoordvoerder roept het ongeluk veel vragen op. ,,De bestuurder van de auto is ervandoor gegaan, maar we weten niet hoe. Er zijn geen getuigen, dat maakt het onderzoek lastig. We zijn er hard mee bezig, maar weten helaas nog niet veel meer."


 Reageer op nieuwsbericht
Naam:
E-mail:
:


VetSchuinOnderstrepenDoorhaling|GloeiendSchaduwLichtkrant|Preformatted TextLinks uitlijnenCentrerenRechts uitlijnen|Horizontale lijn|Letter formaatLettertype
Voeg Flash toeVoeg Afbeelding toeVoeg hyperlink toeVoeg e-mail toeVoeg FTP-link toe|Voeg Tabel toeVoeg Tabelrij toeVoeg Tabelkolom toe|BovenschriftOnderschriftTeletype|Voeg code toeVoeg citaat toe|Voeg lijst toe
Kies een smileycategorie uit de linkerkolom.
Na het plaatsen zal uw bericht gecontroleerd worden door een moderator, na het plaatsen ontvangt u een E-Mail.