Andere Nowlive.eu Sites

Nowlive Krasloten

Nowlive Bingo

Bekijk ook

Nowlive Casino

Stats

Geplaatst op: 7 Oktober 2017, 17:23:15
197 keer bekeken
1 reactie

Bron

AD
http://www.ad.nl

Tags

Geen tags
Moeder vervult met bruiloft grote wens van dochter

Moeder vervult met bruiloft grote wens van dochter (4) met tumor

Acht weken geleden leek de vierjarige Paige uit Australië nog een kerngezonde kleuter. Ze vertelde iedereen dat ze bruidsmeisje werd op het huwelijk van haar ouders. Totdat artsen ontdekten dat ze een hersentumor heeft en haar nog maar enkele weken te leven gaven.

,Eerst wisten we niet wat er aan de hand was”, zegt de tante van het meisje, Innez Stonnell. ,,Het ene moment zat ze rustig te spelen, het volgende gilde ze van de pijn in haar hoofd.”

De moeder van Paige, Tania Miller, ging met haar dochter naar de eerste hulp. Artsen vertelden haar dat ze zich geen zorgen hoefde te maken, hoewel het gezicht van het meisje een beetje begon te hangen.

Het ziekenhuis plande een hersenscan, maar pas voor een aantal weken later. Tot het moment dat Paige opnieuw barstende hoofdpijn kreeg en haar gezicht nog erger vertrok. Haar vader - Jacob Skarratts – bracht Paige met spoed naar het ziekenhuis. De arts plande voor volgende dag een CT-scan. ,,Dat was de dag die ons leven voorgoed veranderde”, aldus tante Innez.

Op de scan was een tumor in haar hersenen te zien zo groot als een citroen. Enkele dagen later werd opgenomen in het Lady Cilento Children’s Hospital in Brisbane. ,,De artsen slaagden er echter niet in om het volledige gezwel te verwijderen en we kregen te horen dat Paige opgegeven was”, aldus haar tante.
Extra tijd

De ouders besloten om met chemotherapie te starten in de hoop het meisje nog wat extra tijd te geven, maar na de eerste sessie werd duidelijk dat het vreselijk mis was. ,,Paige gaf over en was heel erg ziek”, zegt Innez. ,,De dokters ontdekten dat de tumor was teruggekomen en nog groter was geworden. Ze had ook vocht en bloed in haar hersenen.”

Artsen konden nu echt niets meer doen. Ze had nog hooguit twee weken te leven. In tranen besloten ze de grootste wens van het meisje in vervulling te laten gaan. In 24 uur tijd werd een huwelijk in elkaar gedraaid in het ziekenhuis, zodat hun kleine meid toch nog bruidsmeisje kon zijn.

Met amper 660 euro slaagde familie en vrienden erin het huwelijk te organiseren bij het altaar in de tuin van het ziekenhuis. ,,Het idee dat Paige het niet meer zou meemaken, was ondraaglijk”, aldus Innez.Tania maakte zich klaar naast het ziekbed van haar dochter en kleedde daarna haar kleine meisje aan, met gouden bruidsschoentjes. Een verpleger verkleed als superman reed Paige in een rolstoel naar de tuin van het ziekenhuis samen met haar zusje Imogen (2).

Hoewel ze haar ogen niet meer kon openen, waren Tania en Jacob dolgelukkig dat ze erbij was. Ze huilden terwijl ze haar hand vasthielden nadat ze elkaar het jawoord hadden gegeven. ,,Het was een heel bijzondere dag”, aldus Innez. ,,Als je de herinnering kon omlijsten, zou die onbetaalbaar zijn.”

Intussen vecht Paige nog altijd tegen haar tumor. Via GoFundMe heeft haar familie intussen 18.500 euro verzameld om de medische kosten te helpen betalen.
Reacties Pagina's: [1]
Angelina

Offline Offline

Berichten: 364« Antwoord #1 Gepost op: 8 Oktober 2017, 13:25:46 »

Waarom hebben ze niet meteen een hersenscan gemaakt misschien was het meisje nog te redden smiley badmood ik wordt hier zo boos en verdrietig van.
Gelogd
Nowlive Home

 Gelogd
 


 Reageer op nieuwsbericht
Naam:
E-mail:
:


VetSchuinOnderstrepenDoorhaling|GloeiendSchaduwLichtkrant|Preformatted TextLinks uitlijnenCentrerenRechts uitlijnen|Horizontale lijn|Letter formaatLettertype
Voeg Flash toeVoeg Afbeelding toeVoeg hyperlink toeVoeg e-mail toeVoeg FTP-link toe|Voeg Tabel toeVoeg Tabelrij toeVoeg Tabelkolom toe|BovenschriftOnderschriftTeletype|Voeg code toeVoeg citaat toe|Voeg lijst toe
Kies een smileycategorie uit de linkerkolom.
Na het plaatsen zal uw bericht gecontroleerd worden door een moderator, na het plaatsen ontvangt u een E-Mail.