Andere Nowlive.eu Sites

Nowlive Krasloten

Nowlive Bingo

Bekijk ook

Nowlive Casino

Stats

Geplaatst op: 6 Oktober 2017, 15:56:01
137 keer bekeken
1 reactie

Bron

AD
http://www.ad.nl

Tags

Geen tags
DWDD wijdt gehele uitzending aan Van der Laan
De uitzending van De Wereld Draait Door (DWDD) staat vanavond geheel in het teken van het overlijden van de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan. Onder anderen PvdA'er Lodewijk Asscher en schrijver en vriend Geert Mak schuiven aan om over zijn verdiensten te spreken.

Ook Tine Hund, weduwe van de vermoorde juwelier Fred Hund, en haar kleinzoon Thomas Bultstra komen langs, evenals bakker Ahmed Jilali, bij wie Van der Laan vroeger veelvuldig in de winkel kwam. Verder is er muziek van Glennis Grace, Het Zwanenkoor, De Amsterdam Staff Songsters, Het Amsterdams Opera Koor en Merlijn Twaalfhoven. Stadsdichter K. Schippers schreef speciaal voor Eberhard het gedicht 'Wat je aanraakt'.

Van der Laan stierf gisteravond op 62-jarige leeftijd aan de gevolgen van longkanker. Bekend Nederland reageert verslagen. ,,Opstaan met verdrietig nieuws. Onze burgemeester is niet meer. Zorg goed voor onze stad en voor elkaar'', laat Marieke Elsinga weten. Claudia de Breij schrijft: ,,En niet alleen Amsterdam. Eberhard van der Laan maakte niet enkel de stad, maar het hele land wat liever.


Reacties Pagina's: [1]
diana46

Offline Offline

Berichten: 10.162« Antwoord #1 Gepost op: 7 Oktober 2017, 12:03:50 »

Claudia de Breij schrijft: ,,En niet alleen Amsterdam. Eberhard van der Laan maakte niet enkel de stad, maar het hele land wat liever.


Heel goed verwoord
Gelogd

leef het leven
Nowlive Home

 Gelogd
 


 Reageer op nieuwsbericht
Naam:
E-mail:
:


VetSchuinOnderstrepenDoorhaling|GloeiendSchaduwLichtkrant|Preformatted TextLinks uitlijnenCentrerenRechts uitlijnen|Horizontale lijn|Letter formaatLettertype
Voeg Flash toeVoeg Afbeelding toeVoeg hyperlink toeVoeg e-mail toeVoeg FTP-link toe|Voeg Tabel toeVoeg Tabelrij toeVoeg Tabelkolom toe|BovenschriftOnderschriftTeletype|Voeg code toeVoeg citaat toe|Voeg lijst toe
Kies een smileycategorie uit de linkerkolom.
Na het plaatsen zal uw bericht gecontroleerd worden door een moderator, na het plaatsen ontvangt u een E-Mail.