Andere Nowlive.eu Sites

Nowlive Krasloten

Nowlive Bingo

Bekijk ook

Nowlive Casino

Stats

Geplaatst op: 6 Oktober 2017, 11:20:13
163 keer bekeken
0 reacties

Bron

AD
http://www.ad.nl

Tags

Geen tags
Vermissing van Anne Faber

Dit weten we tot nu toe over de vermissing van Anne Faber

Anne Faber (25) vertrok vrijdagavond uit Utrecht voor een lange fietstocht en is sindsdien vermist. Wat weten we tot nu toe over haar vermissing?

- Het laatste teken van Anne was vrijdag om 18.50 uur, toen zij een selfie maakte en naar haar vriend stuurde. Uit onderzoek blijkt dat deze foto genomen is op de hoek van de Amsterdamsestraatweg en de Hilversumsestraatweg in Baarn.

- Daarna lijkt ze de kortste weg naar huis te kiezen: haar vriend woont in Rijnsweerd en via Soest, Den Dolder, Huis ter Heide en De Bilt komt ze daar het snelst. Anne komt rond 19.30 uur langs de Soester Duinen, want daar straalt haar telefoon het laatste signaal uit. Maar ze komt nooit thuis aan.

- Zaterdag wordt de eerste zoekactie gestart. Vrienden van Anne zijn via sociale media naar haar op zoek. Ook hangen ze posters op in Baarn.

- Vanaf zondag helpt ook de politie mee met zoeken. Er is onder meer gebruikgemaakt van een politiehelikopter die keek of Anne via warmtebeelden te vinden was.

- De politie heeft maandagavond nog met honden naar Anne gezocht langs de Soester Duinen, maar zonder resultaat.

- In Huis ter Heide is dinsdagavond een jas gevonden die zeer waarschijnlijk van Anne Faber is. De politie deed dinsdagavond urenlang met speurhonden onderzoek in het bosperceel waar het kledingstuk is aangetroffen, maar trof verder niets aan.

- De ME heeft woensdagavond in linie gezocht in het gebied waar dinsdagavond kleren werden gevonden die vermoedelijk van de vermiste Anne Faber zijn. Of dat onderzoek iets heeft opgeleverd, is nog onduidelijk.

- In een vijver van het Blookerpark bij Huis ter Heide is donderdagavond een fiets gevonden die veel lijkt op de fiets van de 25-jarige Utrechtse. Het afzoeken van de bodem door een dregteam leverde niets op.

- De brandweer is daarom in de nacht van donderdag op vrijdag begonnen met het leegpompen van de vijver in het Blookerpark in de hoop een spoor te vinden van Anne. Dat is nog niet het geval geweest.

- Haar telefoon is nog altijd niet teruggevonden.

- Volgens familie van Anne is er niets vreemds of bijzonders aan de fietstocht die ze vrijdagavond maakte toen ze werd overvallen door de regen en vervolgens vermist raakte. ,,Dat deed ze echt heel regelmatig'', aldus haar oom Hans, woordvoerder van de familie. Reageer op nieuwsbericht
Naam:
E-mail:
:


VetSchuinOnderstrepenDoorhaling|GloeiendSchaduwLichtkrant|Preformatted TextLinks uitlijnenCentrerenRechts uitlijnen|Horizontale lijn|Letter formaatLettertype
Voeg Flash toeVoeg Afbeelding toeVoeg hyperlink toeVoeg e-mail toeVoeg FTP-link toe|Voeg Tabel toeVoeg Tabelrij toeVoeg Tabelkolom toe|BovenschriftOnderschriftTeletype|Voeg code toeVoeg citaat toe|Voeg lijst toe
Kies een smileycategorie uit de linkerkolom.
Na het plaatsen zal uw bericht gecontroleerd worden door een moderator, na het plaatsen ontvangt u een E-Mail.