Andere Nowlive.eu Sites

Nowlive Krasloten

Nowlive Bingo

Bekijk ook

Nowlive Casino

Stats

Geplaatst op: 27 September 2017, 14:25:57
135 keer bekeken
0 reacties

Bron

AD
http://www.ad.nl

Tags

Geen tags
Justitie eist jaar cel tegen stelende manager Stena Line
Justitie heeft zojuist een jaar gevangenisstraf geëist, waarvan vier maanden voorwaardelijk, tegen Vlaardinger Edwin de B. (47) die ruim 345.000 euro pikte van het bedrijf waar hij werkte; Stena Line in Hoek van Holland. Ook moet hij de tonnen aan weggesluisd geld terugbetalen.

De B. heeft bekend het bedrag te hebben verduisterd. Het ging vrij makkelijk, verklaarde hij tijdens de rechtszaak in Rotterdam. Hij deed het uit onvrede over het feit dat hoger geplaatste personeelsleden wel bonussen opstreken en hij die niet kreeg.

De B. gebruikte het geld als aanvulling op de privérekening omdat hij voor het onderhoud van zijn gezin maandelijks zo’n 700 euro te kort kwam. Maar hij pikte de grote bedragen ook voor de verbouwing van zijn huis, luxe vakanties en bijvoorbeeld de aanschaf van een nieuwe auto.

De Vlaardinger, die op de financiële administratie werkte van de ferrymaatschappij in Hoek van Holland, sluisde tussen oktober 2006 en maart 2015 regelmatig tienduizenden euro’s door naar zijn eigen bankrekening. De megafraude kwam aan het licht nadat een collega onregelmatigheden ontdekte in de administratie. De echtgenote van de verdachte wist niet van het dubbelleven wat De B. leidde. Hij vertelde haar een bonus te hebben gekregen als extra geld van het bedrijf op de rekening werd gestort.

De uitspraak volgt op 11 oktober. Reageer op nieuwsbericht
Naam:
E-mail:
:


VetSchuinOnderstrepenDoorhaling|GloeiendSchaduwLichtkrant|Preformatted TextLinks uitlijnenCentrerenRechts uitlijnen|Horizontale lijn|Letter formaatLettertype
Voeg Flash toeVoeg Afbeelding toeVoeg hyperlink toeVoeg e-mail toeVoeg FTP-link toe|Voeg Tabel toeVoeg Tabelrij toeVoeg Tabelkolom toe|BovenschriftOnderschriftTeletype|Voeg code toeVoeg citaat toe|Voeg lijst toe
Kies een smileycategorie uit de linkerkolom.
Na het plaatsen zal uw bericht gecontroleerd worden door een moderator, na het plaatsen ontvangt u een E-Mail.