Andere Nowlive.eu Sites

Nowlive Krasloten

Nowlive Bingo

Bekijk ook

Nowlive Casino

Stats

Geplaatst op: 9 Augustus 2017, 12:09:10
152 keer bekeken
1 reactie

Bron

Telegraaf
http://www.telegraaf.nl

Tags

Geen tags
Franse militairen aangereden in Parijs
PARIJS - UPDATE 11.39 uur - Een auto is ingereden op Franse militairen in Levallois-Perret, een gemeente in het noordwesten van Parijs. Er zouden 6 gewonden zijn gevallen, van wie er twee ernstig aan toe zijn. Volgens burgemeester Patrick Balkany reed een BMW in op de militairen. Volgens Balkany is er geen twijfel dat het om een opzettelijke actie gaat.

Het onderzoek wordt gedaan door het antiterreurafdeling van justitie in de Franse hoofdstad. Dat meldt een bron rond het onderzoek. De burgemeester sprak niet van terreur.

Het drama zou hebben plaatsgevonden toen militairen bij Place de Verdun een kazerne verlieten en de straat op gingen. De bestuurder is op de vlucht geslagen. De politie is een klopjacht gestart. De man heeft in de straat bij de kazerne gewacht tot hij kon toeslaan.

De militairen zijn onderdeel van de ,,operatie Sentinelle''. Onder die naam patrouilleren sinds de bloedige aanslagen in 2015 duizenden militairen op de Franse straten vanwege de terroristische dreiging. ,,Dit is een daad van afschuwelijke agressie'', aldus Balkany.


Reacties Pagina's: [1]
madeliefje

Offline Offline

Berichten: 991« Antwoord #1 Gepost op: 9 Augustus 2017, 12:51:53 »

zo iets is helaas niet te voorkomen,
Gelogd
Nowlive Home

 Gelogd
 


 Reageer op nieuwsbericht
Naam:
E-mail:
:


VetSchuinOnderstrepenDoorhaling|GloeiendSchaduwLichtkrant|Preformatted TextLinks uitlijnenCentrerenRechts uitlijnen|Horizontale lijn|Letter formaatLettertype
Voeg Flash toeVoeg Afbeelding toeVoeg hyperlink toeVoeg e-mail toeVoeg FTP-link toe|Voeg Tabel toeVoeg Tabelrij toeVoeg Tabelkolom toe|BovenschriftOnderschriftTeletype|Voeg code toeVoeg citaat toe|Voeg lijst toe
Kies een smileycategorie uit de linkerkolom.
Na het plaatsen zal uw bericht gecontroleerd worden door een moderator, na het plaatsen ontvangt u een E-Mail.