Andere Nowlive.eu Sites

Nowlive Krasloten

Nowlive Bingo

Bekijk ook

Nowlive Casino

Stats

Geplaatst op: 6 Augustus 2017, 11:48:18
130 keer bekeken
1 reactie

Bron

Telegraaf
http://www.telegraaf.nl

Tags

Geen tags
Rolling Stones-gitarist open over longkanker
Hij ging slechts voor een routinecontrole bij de dokter langs toen er bij de 70-jarige The Rolling Stones-gitarist Ronnie Wood een kankertumor werd aangetroffen in zijn linkerlong. Tegen Daily Mail vertelt de muzikant over de hel die daarna losbrak.

Alvorens een tour met The Rolling Stones moet Ronnie langs bij ’huisdokter’ Richard Dawood. „We worden altijd helemaal nagekeken voor we op tournee gaan. De dokter vroeg me of hij een wat uitgebreider onderzoek mocht doen, of hij ook mijn hart, longen en bloed mocht nakijken. Zonder te aarzelen zei ik dat hij dat maar moest doen.”

Ronnie, die in het verleden acht keer werd opgenomen in een afkickkliniek, onder meer voor alcoholisme, bereidde zich vrijwel meteen na de diagnose van longkanker voor om afscheid te nemen van zijn familie. „In 2016, net voor de geboorte van mijn tweeling, ben ik gestopt met roken. Toen dacht ik nog: ik heb 50 jaar aan één stuk door gerookt, en er daarnaast nog een heleboel andere slechte gewoontes op nagehouden, hoe kan het dat er niets met mij aan de hand is?”
Eerste week

De eerste week na de uitspraak van dokter Dawood is een hel. Samen met zijn vrouw Sally Humphreys, 39, leeft hij in constante spanning. „Het wachten op resultaten was verschrikkelijk. Maar Sally deed het fantastisch. Pas nu alles achter de rug is durft ze uit te spreken hoe slecht ze die zeven dagen eigenlijk trok.”

„Ik ben blij dat ik nooit heb na hoeven denken over chemotherapie”, vervolgt Ronnie zijn verhaal. „Als dat mijn enige uitweg was geweest, bijvoorbeeld omdat de kanker was uitgezaaid, dan had ik mezelf opgegeven. Chemo is iets wat ik mijn lichaam nooit zou willen aandoen. Toen ik het nieuws kreeg dat het niet was uitgezaaid, was ik ook heel resoluut: nu moet dat wat er wel zit er zo snel mogelijk uit.”
Operatie

Tijdens een 5 uur durende operatie wordt een deel van zijn long verwijderd. „Op zo’n moment kan er nog veel gebeuren, maar het is allemaal goed verlopen.” De gitarist komt nu alleen nog regelmatig bij de dokter om te controleren dat alles in orde is. De kanker is helemaal weg.


Reacties Pagina's: [1]
diana46

Offline Offline

Berichten: 10.162« Antwoord #1 Gepost op: 6 Augustus 2017, 12:38:31 »

whauw en met zo,n manier van leven 70 worden is al n wonder......en dan longkanker overleven

Ik hoop dat burgemeester van der Laan dezelfde engeltjes krijgt
Gelogd

leef het leven
Nowlive Home

 Gelogd
 


 Reageer op nieuwsbericht
Naam:
E-mail:
:


VetSchuinOnderstrepenDoorhaling|GloeiendSchaduwLichtkrant|Preformatted TextLinks uitlijnenCentrerenRechts uitlijnen|Horizontale lijn|Letter formaatLettertype
Voeg Flash toeVoeg Afbeelding toeVoeg hyperlink toeVoeg e-mail toeVoeg FTP-link toe|Voeg Tabel toeVoeg Tabelrij toeVoeg Tabelkolom toe|BovenschriftOnderschriftTeletype|Voeg code toeVoeg citaat toe|Voeg lijst toe
Kies een smileycategorie uit de linkerkolom.
Na het plaatsen zal uw bericht gecontroleerd worden door een moderator, na het plaatsen ontvangt u een E-Mail.