Andere Nowlive.eu Sites

Nowlive Krasloten

Nowlive Bingo

Bekijk ook

Nowlive Casino

Stats

Geplaatst op: 6 Augustus 2017, 10:40:56
167 keer bekeken
1 reactie

Bron

Telegraaf
http://www.telegraaf.nl

Tags

Geen tags
Man schiet vrouw in vagina

Man schiet vrouw in vagina tijdens seksspelletje

Een 46-jarige vrouw heeft blijvend letsel opgelopen toen een 47-jarige man in haar vagina schoot tijdens een uit de hand gelopen seksspelletje in een hotel in het Engelse Stockport.

Dat bleek uit de rechtszaak waarin schutter David Andrew Jeffers moest voorkomen. Hij moet tien jaar de gevangenis in, omdat hij toegaf dat hij een vuurwapen in het bezit had met de intentie om menselijk leven in gevaar te brengen.

Volgens de verdediging waren de twee verstrengeld in een ’seksfantasie’ toen het misging, aldus de BBC. De politie die ter plekke kwam noemde het echter ’schokkend’ en ’gruwelijk’.

In de vroege uurtjes van dinsdag 31 januari ging het mis in het Britannia Hotel aan Dialstone Lane en schoot Jeffers met een geweer in de vagina van de vrouw. Toen de hulpdiensten ter plekke kwamen, zagen ze het slachtoffer liggen in een grote poel met bloed en had ze ernstige buikwonden.

’Slechte man’

De vrouw werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht waar ze uitgebreide operaties nodig had, aldus de politie. De vrouw zei tegen agenten aan haar ziekenhuisbed dat Jeffers een ’slechte man’ was.

Jeffers, afkomstig uit Leeds, zei dat hij het geweer had gevonden in een toilet van een kroeg in Leeds. Hij zou het geweer mee hebben genomen naar Manchester om het weg te gooien.

Briefje met ontkenning

Op beveiligingsbeelden is te zien hoe Jeffers het hotel verlaat en de trein via Piccadilly Station de trein naar Leeds pakt. Twee dagen later werd hij opgepakt in een huis in Leeds.

Daar werd een briefje aangetroffen waarin hij ontkende iets met de schietpartij te maken te hebben gehad.

’Zonder enig respect’

Agent Roger Edwards die ter plekke kwam beschreef het incident als gruwelijk. „Een vrouw is voor haar de rest van leven beschadigd. Jeffers heeft haar bovendien achtergelaten in een hotelkamer, zonder enig respect voor haar leven.”

Tijdens de rechtszaak zei Edwards dat het een traumatische tijd voor het slachtoffer moet zijn geweest en dat het afschuwelijk is om de horror van die dag weer te moeten herbeleven.


Reacties Pagina's: [1]
madeliefje

Offline Offline

Berichten: 991« Antwoord #1 Gepost op: 6 Augustus 2017, 14:41:36 »

afschuwelijk ,maar vraag me af of ze die man wel langer kende dan 1 nacht en dan weet je ook niet hoe ziek in zijn hoofd iemand is
Gelogd
Nowlive Home

 Gelogd
 


 Reageer op nieuwsbericht
Naam:
E-mail:
:


VetSchuinOnderstrepenDoorhaling|GloeiendSchaduwLichtkrant|Preformatted TextLinks uitlijnenCentrerenRechts uitlijnen|Horizontale lijn|Letter formaatLettertype
Voeg Flash toeVoeg Afbeelding toeVoeg hyperlink toeVoeg e-mail toeVoeg FTP-link toe|Voeg Tabel toeVoeg Tabelrij toeVoeg Tabelkolom toe|BovenschriftOnderschriftTeletype|Voeg code toeVoeg citaat toe|Voeg lijst toe
Kies een smileycategorie uit de linkerkolom.
Na het plaatsen zal uw bericht gecontroleerd worden door een moderator, na het plaatsen ontvangt u een E-Mail.