Andere Nowlive.eu Sites

Nowlive Krasloten

Nowlive Bingo

Bekijk ook

Nowlive Casino

Stats

Geplaatst op: 31 Juli 2017, 12:28:44
190 keer bekeken
1 reactie

Bron

Telegraaf
http://www.telegraaf.nl

Tags

Geen tags
Piepkleine kittens van dood gered
WIERDEN - Onbekenden hebben in het Twentse Wierden een doos met twee jonge katjes als oud vuil langs de kant van de weg gedumpt.

Een voorbijganger hoorde gepiep, ontdekte de doos in de berm langs het kanaal in de buurt van de Wierdense brug en alarmeerde de dierenambulance. Het bleek te gaan om kittens van nog geen drie weken oud.

Bij dierenopvang ’t Noordbroek in Almelo reageren het personeel verbolgen: „Waarom in ’s hemelsnaam? Wat is dit voor actie?”

De kittens hebben vermoedelijk niet lang langs de kant van de weg gelegen. „Ze zagen er goed doorvoed uit en het lijkt erop dat ze zeer recentelijk bij hun moeder zijn weggehaald.”

In een poging de daders te achterhalen, heeft ’t Noordbroek een opsporingsbericht op de eigen Facebookpagina geplaatst. De katjes, die de namen Joris en Jasmijn hebben gekregen, zijn volgens de dierenopvang intussen ondergebracht bij een gastgezin en maken het goed.

Veel had het volgens het opvangteam echter niet gescheeld. „De kittens zijn op tijd gevonden. Maar er is gespeeld met leventjes. Jonge katjes raken binnen de kortste keren onderkoeld en ondervoed en sterven dan een trieste dood. Ze hadden de nacht niet eens gehaald.”

Om vervolgens af te sluiten met: „Zet ’m op, kleine baby en pleegmama. Samen gaan jullie het redden.”


Reacties Pagina's: [1]
joanci
VIP
*
Offline Offline

Berichten: 1.673« Antwoord #1 Gepost op: 1 Augustus 2017, 22:49:56 »

Hoe kunnen ze zoiets doen , hebben die mensen dan helemaal geen geweten , blijkbaar niet dus .Schaf dan geen dieren aan als je ze toch niet wilt . En wil je geen jonge dieren laat dan de vader of moeder kat dan helpen , zodat er niet nog meer ongewenste dieren worden geboren die vervolgens ook weer worden gedumpt als oud vuil. Ook dieren hebben gevoel en hebben recht om te leven.
Gelogd
Nowlive Home

 Gelogd
 


 Reageer op nieuwsbericht
Naam:
E-mail:
:


VetSchuinOnderstrepenDoorhaling|GloeiendSchaduwLichtkrant|Preformatted TextLinks uitlijnenCentrerenRechts uitlijnen|Horizontale lijn|Letter formaatLettertype
Voeg Flash toeVoeg Afbeelding toeVoeg hyperlink toeVoeg e-mail toeVoeg FTP-link toe|Voeg Tabel toeVoeg Tabelrij toeVoeg Tabelkolom toe|BovenschriftOnderschriftTeletype|Voeg code toeVoeg citaat toe|Voeg lijst toe
Kies een smileycategorie uit de linkerkolom.
Na het plaatsen zal uw bericht gecontroleerd worden door een moderator, na het plaatsen ontvangt u een E-Mail.