Andere Nowlive.eu Sites

Nowlive Krasloten

Nowlive Bingo

Bekijk ook

Nowlive Casino

Stats

Geplaatst op: 16 Juli 2017, 12:50:53
165 keer bekeken
1 reactie

Bron


http://www.nhnieuws.nl

Tags

Geen tags
Oudere vrouw op slinkse wijze bestolen van duizenden euro's
 HILVERSUM - Een oudere vrouw uit Hilversum is vrijdagmiddag bestolen van een grote hoeveelheid geld. De dieven deden zich voor als politieagenten en wisten haar met een listige babbeltruc 3.500 euro te ontfutselen. Evelien van den Hoek trof de vrouw compleet in de war aan op straat: "'Ik heb iets doms gedaan", zei ze.

"Ik stond op de Vaartweg om een parkeerkaartje te kopen, toen ze helemaal in de war naar mij toe kwam lopen", vertelt Van den Hoek aan NH Nieuws. "Ze zei dat ze misschien wat dom is geweest."

Spaargeld pinnen
De vrouw vertelt dat er twee mannen bij haar aanbelden, die zich voordeden als de politie. Ze delen haar mee dat er vermoedelijk bij haar woning is ingebroken, en dat ze overal in huis moet gaan kijken. Er lijkt niks te zijn verdwenen. Om veiligheidsredenen vragen de 'agenten' haar om al haar spaargeld van de bank te halen.

"Toen zijn ze met haar meegereden naar het centrum", aldus Van den Hoek. "Daar heeft ze 3.500 euro gepind." De mannen nemen het geld in bewaring en gaan er vandoor, met de boodschap dat ze een melding hebben gekregen en met tien minuten weer terug zijn. Ze laten de oudere vrouw achter bij een bushokje.

'Helemaal van slag'
Daar treft Van den Hoek haar aan. "Ze zei dat ze al een hele tijd aan het wachten was op de politieagenten. Ik heb haar toen moeten vertellen dat ze dat geld waarschijnlijk kwijt is, en dat ze niet meer teruggekomen. Zo verdrietig, ik ben er ziek van."

De vrouw wordt door echte agenten meegenomen naar het bureau. Die nemen de zaak hoog op. "We hebben nog geen verdachten kunnen aanhouden", aldus een woordvoerder. "We willen iedereen waarschuwen voor deze babbeltrucs: let goed op!"


Reacties Pagina's: [1]
madeliefje

Offline Offline

Berichten: 991« Antwoord #1 Gepost op: 16 Juli 2017, 15:27:03 »

bah wat wat een etterbakken hebben die geen oma hoe kun je het over je hart krijgen
Gelogd
Nowlive Home

 Gelogd
 


 Reageer op nieuwsbericht
Naam:
E-mail:
:


VetSchuinOnderstrepenDoorhaling|GloeiendSchaduwLichtkrant|Preformatted TextLinks uitlijnenCentrerenRechts uitlijnen|Horizontale lijn|Letter formaatLettertype
Voeg Flash toeVoeg Afbeelding toeVoeg hyperlink toeVoeg e-mail toeVoeg FTP-link toe|Voeg Tabel toeVoeg Tabelrij toeVoeg Tabelkolom toe|BovenschriftOnderschriftTeletype|Voeg code toeVoeg citaat toe|Voeg lijst toe
Kies een smileycategorie uit de linkerkolom.
Na het plaatsen zal uw bericht gecontroleerd worden door een moderator, na het plaatsen ontvangt u een E-Mail.