Andere Nowlive.eu Sites

Nowlive Krasloten

Nowlive Bingo

Bekijk ook

Nowlive Casino

Stats

Geplaatst op: 13 Juli 2017, 18:00:26
174 keer bekeken
3 reacties

Bron

Telegraaf
http://www.telegraaf.nl

Tags

Geen tags
Hij herkent ons niet, hij voelt niks meer’
AMSTERDAM - De oudste broer en het tienerzusje van Abdelhak Nouri hebben veel verdriet, nu duidelijk is hoe ernstig de hersenschade is die de Ajacied heeft opgelopen. Abderrahim en zijn zusje Ghizlan laten aan De Telegraaf weten dat ze nog hoop hebben, hoewel het er slecht uitziet voor de 20-jarige voetballer. „Hij herkent ons niet.”De zus van Abdelhak Nouri, Ghizlan, vertelt: „We houden hoop dat het nog goed komt met onze prachtige Nouri.”

Ook de broer van de talentvolle middenvelder is open over het verdriet in de familie. Abderrahim vertelt: „Hij kan niet meer lopen, niet meer praten, hij herkent ons niet, hij weet niet wie we zijn. Hij voelt niks meer, hij hoort niks meer.”

Abderrahim vervolgt: „Hoe langer je wacht, hoe beter ze de testen kunnen doen. Gisterochtend hebben de doktoren nog een test gedaan. De basis van zijn hersenen is grotendeels beschadigd en functioneert niet meer.”

Dat Nouri niet meer zou kunnen lopen, praten en voelen, komt keihard aan bij de familie. „Volgens de dokter gaat hij dat allemaal niet meer kunnen doen, hij geneest niet meer. Maar ik vertrouw op Allah. Mocht het toch zo zijn dan accepteer ik het. Hij is een goede gast. Iedereen, de hele wereld praat goed over hem.”

Het gezin bestaat uit zeven kinderen, vier zussen en drie broers.
Onderzoek schade

Nouri wordt in het Academisch Medisch Centrum (AMC) nader onderzocht op zeer ernstige hart- en hersenschade, die hij afgelopen zaterdag opliep tijdens een oefenwedstrijd tegen voetbalclub Werder Bremen in het Oostenrijkse Hippach.


Reacties Pagina's: [1]
Eldisa

Offline Offline

Berichten: 4.140« Antwoord #3 Gepost op: 15 Juli 2017, 14:52:23 »

Dit is heel tragisch voor de familie het is te hopen dat er een klein wondertje gebeurd met Nouri gebeurt veel sterkte huilen
Gelogd
Nowlive Home

 Gelogd
lientjuh

Offline Offline

Berichten: 1.269


« Antwoord #2 Gepost op: 14 Juli 2017, 15:42:21 »

echt vreselijk gewoon...geen woorden voor  huilen
Gelogd
madeliefje

Offline Offline

Berichten: 991« Antwoord #1 Gepost op: 13 Juli 2017, 18:51:39 »

wat erg voor de familie ik hoop toch wel dat het nog verbetert voor hun zoon zo jong
Gelogd
 


 Reageer op nieuwsbericht
Naam:
E-mail:
:


VetSchuinOnderstrepenDoorhaling|GloeiendSchaduwLichtkrant|Preformatted TextLinks uitlijnenCentrerenRechts uitlijnen|Horizontale lijn|Letter formaatLettertype
Voeg Flash toeVoeg Afbeelding toeVoeg hyperlink toeVoeg e-mail toeVoeg FTP-link toe|Voeg Tabel toeVoeg Tabelrij toeVoeg Tabelkolom toe|BovenschriftOnderschriftTeletype|Voeg code toeVoeg citaat toe|Voeg lijst toe
Kies een smileycategorie uit de linkerkolom.
Na het plaatsen zal uw bericht gecontroleerd worden door een moderator, na het plaatsen ontvangt u een E-Mail.