Andere Nowlive.eu Sites

Nowlive Krasloten

Nowlive Bingo

Bekijk ook

Nowlive Casino

Stats

Geplaatst op: 12 Juli 2017, 13:13:35
182 keer bekeken
1 reactie

Bron

Telegraaf
http://www.telegraaf.nl

Tags

Geen tags
Moeder OG3NE overleden
Isolde Vol, de moeder van de zangeressen van OG3NE, is op 48-jarige leeftijd overleden. De inspiratiebron voor het nummer Lights and Shadows, waarmee Amy, Lisa en Shelley Nederland dit jaar vertegenwoordigden op het Eurovisie Songfestival, leed aan een zeldzame vorm van botkanker.

Op Facebook laat OG3NE weten: „Wij vertrouwen er op dat haar strijdkracht, positiviteit, doorzettingsvermogen en eeuwige lach ons de kracht zal geven om door te gaan. Nu is er het grote verdriet. We hopen dat iedereen onze privacy respecteert en ons de rust en ruimte geeft om dit grote verdriet een plaats te geven.”

Tot grote verrassing van OG3NE reisde Isolde in mei af naar Kiev, om de finale van het Eurovisie Songfestival bij te kunnen wonen. Toen ze terugkeerde naar Nederland, is ze een traject ingegaan om de tumor in haar hals, die kort daarvoor was ontdekt, te laten behandelen.
’Mooiste Moederdag ever’

OG3NE-manager Benno de Leeuw liet vorige maand weten aan Privé dat de bestralingen niet aansloegen, waarna Isolde de moeilijke beslissing nam om de behandelingen te stoppen. „Als je in een stadium zit van complicaties, dan is dat moeilijk. Je kunt er dan wel voor kiezen om door te gaan, maar voor haar is dat geen optie meer. Haar verdere ziekteproces is moeilijk te voorspellen.”

Amy, Lisa en Shelley bereikten met Lights and Shadows de elfde plaats op het Eurovisie Songfestival. Na afloop viel het drietal elkaar huilend in de armen. Isolde liet weten ontzettend trots te zijn op hun dochters. „Ze hebben het super gedaan. Echt geweldig. Ik ben zo trots. Voor mij hebben ze gewonnen en ik heb de mooiste moederdag ever.”

OG3NE laat weten al haar werkzaamheden te staken om het grote verlies in alle rust te kunnen verwerken. Het afscheid van Isolde zal plaatsvinden in besloten kring.

Reacties Pagina's: [1]
Eldisa

Offline Offline

Berichten: 4.140« Antwoord #1 Gepost op: 12 Juli 2017, 15:29:14 »

Heel veel sterkte met dit vreselijk bericht zo jong en deze oneerlijke verloren strijd te hebben gestreden maar helaas zij had de kracht er niet meer voor.!k wens haar man en zijn 3 dochters heel veel sterkte in deze moeilijke tijd! respect
Gelogd
Nowlive Home

 Gelogd
 


 Reageer op nieuwsbericht
Naam:
E-mail:
:


VetSchuinOnderstrepenDoorhaling|GloeiendSchaduwLichtkrant|Preformatted TextLinks uitlijnenCentrerenRechts uitlijnen|Horizontale lijn|Letter formaatLettertype
Voeg Flash toeVoeg Afbeelding toeVoeg hyperlink toeVoeg e-mail toeVoeg FTP-link toe|Voeg Tabel toeVoeg Tabelrij toeVoeg Tabelkolom toe|BovenschriftOnderschriftTeletype|Voeg code toeVoeg citaat toe|Voeg lijst toe
Kies een smileycategorie uit de linkerkolom.
Na het plaatsen zal uw bericht gecontroleerd worden door een moderator, na het plaatsen ontvangt u een E-Mail.