Andere Nowlive.eu Sites

Nowlive Krasloten

Nowlive Bingo

Bekijk ook

Nowlive Casino

Stats

Geplaatst op: 3 Juli 2017, 20:26:22
234 keer bekeken
0 reacties

Bron

AD
http://www.ad.nl

Tags

Geen tags
Jochem Myjer stiekem getrouwd met zijn 'leidinggevende'
De Leidse cabaretier Jochem Myjer (40) is in het huwelijksbootje gestapt met zijn grote liefde Marloes Nova (40). Bij een feestelijke foto, waarop Jochem zielsgelukkig de hand van zijn vrouw vasthoudt, geeft hij op Twitter toe dat hij stiekem getrouwd is.

De twee gaven dit weekend een feest om hun 40-jarige verjaardag te vieren. Dat liep uit de hand tot een bruiloft. Jochem: ,,We zijn getrouwd waar iedereen bij was. En dat het magisch was. Mag ik U voorstellen aan mevrouw Myjer-Nova (alias de Leidinggevende). Omdat liefde uiteindelijk alles overwint.''

Uiteraard waren hun kinderen Melle en Limoni bij het jawoord aanwezig en werd er volop gedanst.De gasten, ze kwamen afgelopen weekend voor de veertigste verjaardag van Jochem Myjer, maar kregen als verrassing een huwelijksfeest. ,,Alleen Marloes en ik wisten het. Iedereen was in shock, ‘maar toen werd het feestje extra leuk’, gniffelde de cabaretier.

Jochem Myjer keek gistermorgen op radio NPO 2 nog heel even terug op het feest waar tal van bekenden waren. Ontroerd was actrice/zangeres Ricky Koole (‘Zo blij dat ik er bij mocht zijn. Zoveel tranen weggepinkt, niet normaal...’), terwijl ook collega’s Klaas van Eerden en Peter Heerschop onder de indruk waren.

De Leidse cabaretier en zijn Marloes met wie hij sinds 2006 is, hadden hun gasten een invitatie gestuurd voor een verjaardagsfuif. ,,Toen dachten we zelf: laten we gaan trouwen en iedereen verrassen. Negen jaar geleden heb ik haar in Carré ten huwelijk gevraagd. Negen jaar niks laten horen. Vorig jaar in Stockholm nog een keer gedaan. Dacht ik wel: nu moet het er echt een keer van komen, anders krijg ik problemen thuis. Hebben we het maar op onze manier gedaan. Totaal onverwacht. Heerlijk. Iedereen ging uit zijn dak.”

Op het uitbundige feestje beklommen collega’s Brigitte Kaandorp en Bert Visscher het podium. ,,Ik heb de tranen uit mijn onderbroek gelachen. En we hebben ook nog wat dj’s in onze vriendenkring, dus die gingen op een gegeven moment even draaien”, refereert Myjer aan de optredens van stadgenoot Armin van Buuren en Ronald Molendijk. ,,Het was magisch, echt te gek.”
Cadeautjes

Myjer viert momenteel vakantie en gaat komende vrijdag twee cadeautjes te gelde maken. ,,Marloes en ik hebben elkaar een kaartje voor Coldplay cadeau gedaan. Daar zijn wij allebei helemaal lijp van. Dus komende vrijdag vliegen wij naar Dublin.”

Soulvation-zangeres Marloes, die sinds 2006 samen is met de succesvolle cabaretier, heeft nu een dubbele achternaam: Myjer-Nova. Reageer op nieuwsbericht
Naam:
E-mail:
:


VetSchuinOnderstrepenDoorhaling|GloeiendSchaduwLichtkrant|Preformatted TextLinks uitlijnenCentrerenRechts uitlijnen|Horizontale lijn|Letter formaatLettertype
Voeg Flash toeVoeg Afbeelding toeVoeg hyperlink toeVoeg e-mail toeVoeg FTP-link toe|Voeg Tabel toeVoeg Tabelrij toeVoeg Tabelkolom toe|BovenschriftOnderschriftTeletype|Voeg code toeVoeg citaat toe|Voeg lijst toe
Kies een smileycategorie uit de linkerkolom.
Na het plaatsen zal uw bericht gecontroleerd worden door een moderator, na het plaatsen ontvangt u een E-Mail.