Andere Nowlive.eu Sites

Nowlive Krasloten

Nowlive Bingo

Bekijk ook

Nowlive Casino

Stats

Geplaatst op: 30 Juni 2017, 22:02:56
165 keer bekeken
1 reactie

Bron

Telegraaf
http://www.telegraaf.nl

Tags

Geen tags
Schietpartij in ziekenhuis in New York
NEW YORK - UPDATE 22:34 - De schutter die vrijdag in een ziekenhuis in The Bronx in New York zeker drie mensen neerschoot, is dood. Hij zou na de schietpartij de hand aan zichzelf hebben geslagen. Een van de drie slachtoffers zou aan zijn verwondingen zijn overleden.

In totaal raakten nog eens drie mensen gewond bij de schietpartij. Van de vijf gewonden verkeren er drie in kritieke toestand. De drie neergeschoten slachtoffers zouden artsen zijn, meldden Amerikaanse media. Het ziekenhuis is inmiddels weer vrijgegeven.

Alleen

De politie waarschuwt mensen via Twitter bij het Bronx Lebanon Hospital uit de buurt te blijven. De schietpartij vond plaats op de zestiende verdieping en werd rond 15.00 uur (21.00 uur Nederlandse tijd) gemeld. De schutter verschanste zich lange tijd, maar pleegde later zelfmoord. De man handelde vermoedelijk alleen.

Volgens de New York Times was de schutter vermoedelijk een voormalig medewerker van het ziekenhuis. Hij droeg een witte doktersjas en een blauw shirt, meldt de krant.

Bijna duizend bedden

Het 120 jaar oude ziekenhuis telt bijna duizend bedden. De afdeling spoedeisende hulp is een van de drukste in de stad New York. The Bronx, een van de vijf stadsdelen van New York, was lang het meest gevreesde. The Bronx ligt in het noorden van de stad en wordt van Manhattan gescheiden door de Harlem River.


Reacties Pagina's: [1]
madeliefje

Offline Offline

Berichten: 991« Antwoord #1 Gepost op: 3 Juli 2017, 13:12:08 »

hoe ziek in je hoofd ben je dan
Gelogd
Nowlive Home

 Gelogd
 


 Reageer op nieuwsbericht
Naam:
E-mail:
:


VetSchuinOnderstrepenDoorhaling|GloeiendSchaduwLichtkrant|Preformatted TextLinks uitlijnenCentrerenRechts uitlijnen|Horizontale lijn|Letter formaatLettertype
Voeg Flash toeVoeg Afbeelding toeVoeg hyperlink toeVoeg e-mail toeVoeg FTP-link toe|Voeg Tabel toeVoeg Tabelrij toeVoeg Tabelkolom toe|BovenschriftOnderschriftTeletype|Voeg code toeVoeg citaat toe|Voeg lijst toe
Kies een smileycategorie uit de linkerkolom.
Na het plaatsen zal uw bericht gecontroleerd worden door een moderator, na het plaatsen ontvangt u een E-Mail.