Andere Nowlive.eu Sites

Nowlive Krasloten

Nowlive Bingo

Bekijk ook

Nowlive Casino

Stats

Geplaatst op: 19 Juni 2017, 02:11:39
120 keer bekeken
0 reacties

Bron

Telegraaf
http://www.telegraaf.nl

Tags

Geen tags
Busje rijdt in op voetgangers in Londen
LONDEN - UPDATE 03:05 - In de nacht van zondag op maandag is in de Britse hoofdstad Londen opnieuw een voertuig, vermoedelijk een busje, ingereden op voetgangers. De politie kreeg rond 01:20 uur Nederlandse tijd een melding van het incident op de Seven Sister Road in het stadsdeel Finsbury Park. Er zijn meerdere slachtoffers, maar hoeveel is niet duidelijk.

De politie meldt op Twitter dat een persoon is aangehouden. Er wordt gesproken van een 'groot incident'. Volgens Britse media werd de arrestatie verricht in de buurt van een moskee.

Omstanders zeggen dat de arrestant een blanke man is die inreed op moskeebezoekers. Die kwamen op dat moment het gebouw uit vanwege een dienst voor de Ramadan.

Eerder vandaag vond in de hoofdstad een mars plaats van islamitische Londenaren. Of dit iets met de aanrijding te maken heeft, is onduidelijk.

Londen is momenteel in diepe rouw gedompeld vanwege de dood van zeker 58 mensen bij een enorme brand in de flat Grenfell Tower.

Amper een week geleden reden drie mannen in een busje op voetgangers in op de London Bridge. Daarvoor viel het trio mensen met messen aan in Borough Market.

Eind maart zaaide een aanslagpleger voor dood en verderf Londense Westminster Bridge en bij het parlementsgebouw in de Britse hoofdstad.
 Reageer op nieuwsbericht
Naam:
E-mail:
:


VetSchuinOnderstrepenDoorhaling|GloeiendSchaduwLichtkrant|Preformatted TextLinks uitlijnenCentrerenRechts uitlijnen|Horizontale lijn|Letter formaatLettertype
Voeg Flash toeVoeg Afbeelding toeVoeg hyperlink toeVoeg e-mail toeVoeg FTP-link toe|Voeg Tabel toeVoeg Tabelrij toeVoeg Tabelkolom toe|BovenschriftOnderschriftTeletype|Voeg code toeVoeg citaat toe|Voeg lijst toe
Kies een smileycategorie uit de linkerkolom.
Na het plaatsen zal uw bericht gecontroleerd worden door een moderator, na het plaatsen ontvangt u een E-Mail.