Andere Nowlive.eu Sites

Nowlive Krasloten

Nowlive Bingo

Bekijk ook

Nowlive Casino

Stats

Geplaatst op: 16 Juni 2017, 18:55:56
181 keer bekeken
1 reactie

Bron

AD
http://www.ad.nl

Tags

Geen tags
Woedende menigte bestormt gemeentehuis Kensington
Tientallen woedende Britten hebben vanavond het hoofdkwartier van de Londense deelgemeente Kensington en Chelsea bestormd. Ze probeerden op de bovenste verdiepingen te komen om met bestuurders te spreken, maar de politie stak daar een stokje voor.

Nadat gisteren al fel werd uitgehaald naar Theresa May en burgemeester Sadiq Khan besloten inwoners van Kensington vanavond verhaal te halen op het gemeentehuis. De megabrand in een Londense torenflat zorgt bij hen voor veel onvrede. Er waren al jaren conflicten over het gebouw, onder meer over de gebrekkige brandveiligheid. De brand was de druppel die de emmer deed overlopen.

Toen het niet lukte om het gebouw te betreden vroeg de menigte de bestuurders om dan maar zelf naar buiten te komen. In plaats daarvan werd er een statement voorgelezen namens de bestuurders. Dat werd met veel boegeroep ontvangen, waarna massaal 'niet 17' werd geroepen, verwijzend naar de twijfels aan het huidige dodental van 17.


Reacties Pagina's: [1]
diana46

Offline Offline

Berichten: 10.162« Antwoord #1 Gepost op: 17 Juni 2017, 13:11:48 »

In plaats daarvan werd er een statement voorgelezen namens de bestuurders.


Ja dat zie je vaak , bestuurders die wel voor hun eigen veiligheid kiezen
Gelogd

leef het leven
Nowlive Home

 Gelogd
 


 Reageer op nieuwsbericht
Naam:
E-mail:
:


VetSchuinOnderstrepenDoorhaling|GloeiendSchaduwLichtkrant|Preformatted TextLinks uitlijnenCentrerenRechts uitlijnen|Horizontale lijn|Letter formaatLettertype
Voeg Flash toeVoeg Afbeelding toeVoeg hyperlink toeVoeg e-mail toeVoeg FTP-link toe|Voeg Tabel toeVoeg Tabelrij toeVoeg Tabelkolom toe|BovenschriftOnderschriftTeletype|Voeg code toeVoeg citaat toe|Voeg lijst toe
Kies een smileycategorie uit de linkerkolom.
Na het plaatsen zal uw bericht gecontroleerd worden door een moderator, na het plaatsen ontvangt u een E-Mail.