Andere Nowlive.eu Sites

Nowlive Krasloten

Nowlive Bingo

Bekijk ook

Nowlive Casino

Stats

Geplaatst op: 5 Juni 2017, 20:11:24
183 keer bekeken
2 reacties

Bron

AD
http://www.ad.nl

Tags

Geen tags
Henny Huisman verbrijzelt arm na lelijke val
Henny Huisman (65) is zaterdagavond lelijk ten val gekomen nadat hij op de fiets een voetganger net op tijd kon ontwijken. De oud-presentator belandde in het ziekenhuis en heeft door de valpartij een verbrijzelde arm opgelopen. ,,Hij is voorlopig uit de roulatie", vertelt zijn compagnon en goede vriend Willem Groeneveld aan deze krant.

Huisman belde dit weekeinde Groeneveld op om hem op de hoogte te brengen van het vervelende nieuws. ,,Henny en ik hebben een eigen bedrijf, Stamrovformats. We spreken elkaar dagelijks, maar zaterdag belde Henny me om te vertellen dat hij voorlopig uit de roulatie is", legt Groeneveld uit.

Het ongeluk gebeurde tijdens een fietstocht in Bakkum. ,,Henny moest uitwijken voor een voetganger die uit het niets kwam oversteken. Hij vertelde me dat hij letterlijk over de kop sloeg", begint hij. ,,Om zijn hoofd te beschermen hield Henny zijn armen voor zijn hoofd. Daardoor heeft hij zijn linkerelleboog verbrijzeld, die op 32 plaatsen is gebroken."

Over het herstel van Huisman is nog niet veel duidelijkheid. ,,Hij is gisteren geopereerd. Morgen volgen er meerdere onderzoeken, maar voorlopig zit Henny nog zeker zes weken in het gips", aldus Groeneveld. ,,Ik heb bewust dit nieuws naar buiten gebracht voordat de pers zou gaan raden wat er met Henny is gebeurd en er onjuiste verhalen de wereld in worden geslingerd. Dat wilde ik voorkomen."
Problemen

Wat betreft het bedrijf van de twee vrienden voorziet Groeneveld geen problemen. ,,Het bedenken van formats is een creatief proces, daar zit geen tijd aan vast."

Door de nare omstandigheden moest Huisman zijn vakantie met vrouw Lia annuleren. De voetganger is ongedeerd gebleven.Reacties Pagina's: [1]
lientjuh

Offline Offline

Berichten: 1.269


« Antwoord #2 Gepost op: 8 Juni 2017, 21:30:42 »

 smiley lol  smiley lol Vinkje
Gelogd
Nowlive Home

 Gelogd
Vinkje

Offline Offline

Berichten: 12.457


Carpe Diem


« Antwoord #1 Gepost op: 6 Juni 2017, 11:31:55 »

Een elleboog die op 32 plaatsen gebroken is, hoe groot is die elleboog van Henny dan wel niet.
Gelogd
 


 Reageer op nieuwsbericht
Naam:
E-mail:
:


VetSchuinOnderstrepenDoorhaling|GloeiendSchaduwLichtkrant|Preformatted TextLinks uitlijnenCentrerenRechts uitlijnen|Horizontale lijn|Letter formaatLettertype
Voeg Flash toeVoeg Afbeelding toeVoeg hyperlink toeVoeg e-mail toeVoeg FTP-link toe|Voeg Tabel toeVoeg Tabelrij toeVoeg Tabelkolom toe|BovenschriftOnderschriftTeletype|Voeg code toeVoeg citaat toe|Voeg lijst toe
Kies een smileycategorie uit de linkerkolom.
Na het plaatsen zal uw bericht gecontroleerd worden door een moderator, na het plaatsen ontvangt u een E-Mail.