Andere Nowlive.eu Sites

Nowlive Krasloten

Nowlive Bingo

Bekijk ook

Nowlive Casino

Stats

Geplaatst op: 4 Juni 2017, 16:03:27
283 keer bekeken
0 reacties

Bron

Telegraaf
http://www.telegraaf.nl

Tags

Geen tags
’Hotter than my daughter’-moeder Inge
Arnhem - De 62-jarige Inge van der Vleut werd deze week in één klap beroemd in Nederland nadat ze in het RTL-programma Hotter than my daughter vertelde pas bevallen te zijn. Geschrokken van de vele (negatieve) reacties hield de Arnhemse in eerste instantie haar kaken stijf op elkaar. Nu deelt ze toch haar verhaal, „omdat mensen veel te snel klaarstaan met hun oordeel”.  Nee, ze was niet echt zwanger op haar 62e. Maar het scheelt niet veel. „Ik was nog net één maand 61 toen Jinx werd geboren. Hij is nu 4 maanden”, vertelt ze. „Het was voor mij ook een complete verrassing.

Ik was op een boot van een kennis aan het varen toen ik ineens flauwviel. De artsen dachten in eerste instantie aan een TIA, maar na een aantal onderzoeken kwamen ze melden dat er helemaal niks mis met me was. Ik was alleen 7 tot 8 weken zwanger. Ik dacht dat ze mijn dossier met dat van iemand anders hadden verwisseld, ik was toch in de overgang? Voor de zekerheid deed ik zelf een test. Die bleek positief. Ik was écht in verwachting.”  Abortus  In eerste instantie wilde Inge de baby niet houden. Ze was niet meer samen met de vader en vond zichzelf te oud voor een kind. Omdat ze als Sinti-zigeunerin fel tegen abortus is, besloot ze de baby af te staan aan een pleeggezin. „Ik wilde mijn kind dus ook niet zien als het eenmaal geboren was, dat leek me beter.

Maar na de bevalling maakte de verpleegster een fout: ze legde mijn zoon op mijn borst. Toen kon ik hem niet meer afstaan, ik hield meteen zo veel van hem.”  Inge was, voor de geboorte van Jinx, al moeder van twee dochters (nu 44 en 41 jaar), heeft 4 kleinkinderen en 1 achterkleinkind. Ze vindt het vervelend dat op sociale media veel reacties te lezen zijn van mensen die vinden dat ze te oud is om een kind op te voeden. „Het maakt me kwaad. Mensen hebben een oordeel, zonder dat ze me kennen. Het was ook niet mijn keuze om het te houden, maar nu het zo is, weet ik zeker dat ik dit kan. Ik ben geen gemiddelde 62-jarige, ik voel me veel jonger. Wij Sinti’s hebben goede genen, in onze familie worden veel vrouwen 100.”   Overgang  Ze denkt dat daardoor ook haar bijzonder goede vruchtbaarheid te verklaren is. Gemiddeld neemt de hoeveelheid eicellen na het 40e levensjaar snel af en met 50 jaar is de helft van de vrouwen in de overgang.

Vrouwen die na hun 50e nog zonder medische hulp zwanger worden, zijn een zeldzaamheid. Het record van de oudste moeder ter wereld staat op naam van een Indische vrouw, die 70 was toen zij haar eerste kind kreeg. In Nederland beviel een vrouw uit Harlingen in 2011 op 63-jarige leeftijd van een dochter, maar zij werd zwanger dankzij een IVF-behandeling in het buitenland. Inge raakte echter spontaan in verwachting.  „Ik dacht eigenlijk dat ik al in de overgang zat, maar ik werd wel nog steeds ongesteld. Omdat de artsen ook versteld stonden dat dit mogelijk was, hebben ze gevraagd of ze mijn eierstokken mochten onderzoeken. Daaruit bleek dat mijn linker-eierstok nog voor 70% werkte en de rechter voor bijna 100%. Volgens de arts ben ik nog zeker 5 jaar vruchtbaar.

Hij raadde me aan om me te laten steriliseren, ik heb nu de prikpil gekregen.”  Roze wolk  Inge is ontzettend blij met zoontje Jinx, maar kans om op een roze wolk te zitten, heeft ze helaas niet. „Jinx kan op dit moment niet bij mij zijn, hij zit op een geheime locatie bij bekenden. Dat vind ik verschrikkelijk, want die eerste maanden van zijn leven krijg ik nooit meer terug.” Over de reden van haar problemen kan en wil ze niet uitweiden omwille van veiligheidsredenen.  Wel wil ze kwijt dat ze hoopt op een goede afloop. „Ik heb opnieuw geluk in de liefde gevonden, ben heel gelukkig met mijn grote schat Sjimmy, ook een zigeuner. Binnenkort gaan we trouwen en daarna wil hij Jinx als zoon erkennen. Ik weet zeker dat hij een geweldige vader gaat zijn.”


 Reageer op nieuwsbericht
Naam:
E-mail:
:


VetSchuinOnderstrepenDoorhaling|GloeiendSchaduwLichtkrant|Preformatted TextLinks uitlijnenCentrerenRechts uitlijnen|Horizontale lijn|Letter formaatLettertype
Voeg Flash toeVoeg Afbeelding toeVoeg hyperlink toeVoeg e-mail toeVoeg FTP-link toe|Voeg Tabel toeVoeg Tabelrij toeVoeg Tabelkolom toe|BovenschriftOnderschriftTeletype|Voeg code toeVoeg citaat toe|Voeg lijst toe
Kies een smileycategorie uit de linkerkolom.
Na het plaatsen zal uw bericht gecontroleerd worden door een moderator, na het plaatsen ontvangt u een E-Mail.