Andere Nowlive.eu Sites

Nowlive Krasloten

Nowlive Bingo

Bekijk ook

Nowlive Casino

Stats

Geplaatst op: 19 Mei 2017, 18:45:47
157 keer bekeken
1 reactie

Bron

AD
http://www.ad.nl

Tags

Geen tags
Opnieuw afgehakte dierenpoot gevonden: 'Waarom doet iemand zoiets?'
En weer is het raak. Na de vondst van twee afgehakte dierenpootjes in Oss eerder deze week, is vandaag ook in Heeswijk-Dinther een dierenpoot aan een boom gevonden. Bij de poot hing dit keer een boodschap op een poster, gericht aan hondenbaasjes.   De poot lijkt afkomstig van een ree. Hij werd vanochtend gevonden door Suzanne Boxman (35), die honden aan het uitlaten was met haar uitlaatservice. ,,Ik parkeerde mijn auto, stapte uit en zag het gelijk. Ik dacht: het zal toch niet waar zijn? Ik had het nieuws van de poten in Oss gelezen. Stelletje gekken!" Ze belde meteen de politie, die er agenten op afstuurde.  Bij het pootje hangt ook een poster, van Vereniging het Reewild. Maar die hangt er al een tijdje. Bij verschillende toegangswegen van het bos spreken de pamfletten hondenbezitters erop aan dat zij beter op hun dieren moeten letten, nu er veel reekalfjes in het bos lopen. Jonge reetjes worden regelmatig gebeten door loslopende honden.

De stichting laat weten niets met de afgehakte poot te maken te hebben. ,,Deze pamfletten verspreiden we door het hele land. Wij schrikken hier ook van", zegt voorzitter René Leegte.    Zelf laat Suzanne haar honden nooit los lopen, vertelt ze. ,,Ik houd ze altijd aangelijnd. Ik wil niet meemaken dat ze achter een ree aangaan. Het is mijn verantwoordelijkheid om ze heelhuids thuis te brengen." Wel ziet ze regelmatig andere baasjes die hun honden vrij laten rondrennen. Niet verantwoord, vindt Suzanne. ,,Voor je het weet hebben ze een ree of ander dier te pakken."  Ze hoopt dat het mysterie snel wordt ontrafeld. ,,Ik vind het maar raar.

Wie doet nou zoiets, en waarom? En hoe komt iemand aan die pootjes, is het misschien een stroper? Ik zou het echt niet kunnen bedenken." Geen onderzoek  Dinsdag vonden wandelaars in Oss tot hun schrik ook al twee afgehakte poten, vermoedelijk van een varken en een damhert. In het Gelderse Ooij vond een vrouw deze week ook vier afgezaagde pootjes, waarschijnlijk van een zwijn. In Malden, vlakbij Nijmegen, werd een onthoofd schaap gevonden.  Het is onbekend of de zaken iets met elkaar te maken hebben. Waar de ledematen vandaan komen is ook onduidelijk; de gemeente en gebiedsbeheerder tasten in het duister. De politie laat weten dat het geen zaak voor hen is en doet geen verder onderzoek.


Reacties Pagina's: [1]
terence

Offline Offline

Berichten: 3.099


When you stop learning you start dying


« Antwoord #1 Gepost op: 19 Mei 2017, 21:31:46 »

Denk dat er mensen zijn die hier niet thuis horen, en het gewent zijn gratis te eten.
Walchelijk gewoon  smiley knockout smiley please
Gelogd
Nowlive Home

 Gelogd
 


 Reageer op nieuwsbericht
Naam:
E-mail:
:


VetSchuinOnderstrepenDoorhaling|GloeiendSchaduwLichtkrant|Preformatted TextLinks uitlijnenCentrerenRechts uitlijnen|Horizontale lijn|Letter formaatLettertype
Voeg Flash toeVoeg Afbeelding toeVoeg hyperlink toeVoeg e-mail toeVoeg FTP-link toe|Voeg Tabel toeVoeg Tabelrij toeVoeg Tabelkolom toe|BovenschriftOnderschriftTeletype|Voeg code toeVoeg citaat toe|Voeg lijst toe
Kies een smileycategorie uit de linkerkolom.
Na het plaatsen zal uw bericht gecontroleerd worden door een moderator, na het plaatsen ontvangt u een E-Mail.