Andere Nowlive.eu Sites

Nowlive Krasloten

Nowlive Bingo

Bekijk ook

Nowlive Casino

Stats

Geplaatst op: 14 Mei 2017, 14:05:02
133 keer bekeken
1 reactie

Bron

Telegraaf
http://www.telegraaf.nl

Tags

Geen tags
Rotterdam euforisch na vroege goal Feyenoord
ROTTERDAM - De Rotterdamse binnenstad ontplofte zondagmiddag van blijdschap na de vroege goal van Feyenoord. In het centrum volgen tienduizenden mensen de kampioenswedstrijd op grote schermen.

Op onder meer de Binnenrotte en het Stadhuisplein, waar op meerdere schermen de wedstrijd wordt uitgezonden, wordt vuurwerk afgestoken, vliegt het bier door de lucht en de fans zingen en schreeuwen het clublied van Feyenoord: „Hand in hand, kameraden.” Ook vallen mensen elkaar huilend van blijdschap in de armen en wijzen op de kippenvel die ze op hun armen hebben.

Feyenoord speelt zondagmiddag thuis tegen Heracles Almelo. Door een goal van Dirk Kuijt na 40 seconden kwamen de Rotterdammers op voorsprong. Bij winst is de club landskampioen. Bij een ander resultaat, hangt dat af wat concurrent Ajax doet. Toen na twaalf minuten Feyenoord voor de tweede keer scoorde, opnieuw door de aanvoerder, durfden de mensen „Kampioenen!” te roepen. Vorige week had Feyenoord bij winst de titel al binnen kunnen hebben, maar toen werd er met 3-0 verloren van stadsgenoot Excelsior.


Reacties Pagina's: [1]
diana46

Offline Offline

Berichten: 10.162« Antwoord #1 Gepost op: 14 Mei 2017, 16:18:45 »

mooi ,en nu op een fijne manier feestvieren
Gelogd

leef het leven
Nowlive Home

 Gelogd
 


 Reageer op nieuwsbericht
Naam:
E-mail:
:


VetSchuinOnderstrepenDoorhaling|GloeiendSchaduwLichtkrant|Preformatted TextLinks uitlijnenCentrerenRechts uitlijnen|Horizontale lijn|Letter formaatLettertype
Voeg Flash toeVoeg Afbeelding toeVoeg hyperlink toeVoeg e-mail toeVoeg FTP-link toe|Voeg Tabel toeVoeg Tabelrij toeVoeg Tabelkolom toe|BovenschriftOnderschriftTeletype|Voeg code toeVoeg citaat toe|Voeg lijst toe
Kies een smileycategorie uit de linkerkolom.
Na het plaatsen zal uw bericht gecontroleerd worden door een moderator, na het plaatsen ontvangt u een E-Mail.