Andere Nowlive.eu Sites

Nowlive Krasloten

Nowlive Bingo

Bekijk ook

Nowlive Casino

Stats

Geplaatst op: 21 April 2017, 15:01:23
141 keer bekeken
1 reactie

Bron

NOS
http://www.nos.nl

Tags

Geen tags
Zestien agressieve pitbulls mogen worden afgemaakt
Zestien gevaarlijke pitbulls die eind vorig jaar zijn weggehaald bij hun baasjes mogen worden gedood. Dat heeft de Haagse voorzieningenrechter bepaald in een kort geding dat was aangespannen door de eigenaren. Die wilden voorkomen dat hun honden werden afgemaakt.

Bij een huisinval in Amersfoort werden vorig jaar oktober in totaal 26 pitbulls in beslag genomen. De eigenaren werden bij die inval opgepakt wegens het organiseren van een hondengevecht.

Een dierenarts heeft alle pitbulls onderzocht en concludeerde dat ze verwaarloosd waren. De honden waren te mager, agressief of hadden bijtwonden. Bij een van de honden waren die wonden gehecht met nietjes. Ook was een voorpoot van een andere hond verkeerd gespalkt.
Gedragstest

Uit een gedragstest die de Universiteit Utrecht heeft gedaan, bleek verder dat zestien pitbulls zo gevaarlijk zijn voor mensen of andere honden, dat ze beter kunnen worden afgemaakt. De officier van justitie heeft de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland begin deze maand toestemming gegeven om de honden te laten doden.

De eigenaren spanden een kort geding aan om dit te voorkomen, maar de voorzieningenrechter gaat daar niet in mee. Daardoor kunnen de zestien agressieve pitbulls alsnog worden afgemaakt. Voor de andere tien pitbulls wordt een ander onderkomen gezocht.


Reacties Pagina's: [1]
Eldisa

Offline Offline

Berichten: 4.140« Antwoord #1 Gepost op: 21 April 2017, 15:31:36 »

Het wordt hoog fijd dat hun baasles worden aangepakt en afgestraft worden! 3boos
Gelogd
Nowlive Home

 Gelogd
 


 Reageer op nieuwsbericht
Naam:
E-mail:
:


VetSchuinOnderstrepenDoorhaling|GloeiendSchaduwLichtkrant|Preformatted TextLinks uitlijnenCentrerenRechts uitlijnen|Horizontale lijn|Letter formaatLettertype
Voeg Flash toeVoeg Afbeelding toeVoeg hyperlink toeVoeg e-mail toeVoeg FTP-link toe|Voeg Tabel toeVoeg Tabelrij toeVoeg Tabelkolom toe|BovenschriftOnderschriftTeletype|Voeg code toeVoeg citaat toe|Voeg lijst toe
Kies een smileycategorie uit de linkerkolom.
Na het plaatsen zal uw bericht gecontroleerd worden door een moderator, na het plaatsen ontvangt u een E-Mail.