Andere Nowlive.eu Sites

Nowlive Krasloten

Nowlive Bingo

Bekijk ook

Nowlive Casino

Stats

Geplaatst op: 20 April 2017, 18:27:16
176 keer bekeken
2 reacties

Bron

Telegraaf
http://www.telegraaf.nl

Tags

Geen tags
Miss-finaliste toont verminkingen na zuuraanval ’vriendje’
Rimini - Voormalig finaliste voor de Miss Italië-verkiezing, Gessica Notaro, kreeg de schrik van haar leven toen een man begin dit jaar bijtend zuur in haar gezicht gooide. Ze werd vreselijk verminkt, maar is niet van plan om haar littekens te verbergen voor de wereld. In een Italiaans televisieprogramma laat ze zien wat haar is aangedaan en doet de schoonheid haar verhaal.

In de show van presentator Maurizio Costanzo, die donderdag wordt uitgezonden, vertelt Gessica dat haar vriendje het bijtende zuur uit woede in haar gezicht gooide.

De voormalige Miss Italië-deelneemster start de uitzending met een grote sjaal om haar gezicht, zo is te zien op beelden die al zijn verspreid. Dat schrijft DailyMail, die ook foto’s van het stel vóór de zuuraanval plaatst.

De presentator zegt dat ze die mag blijven dragen als ze dat wil, maar Gessica zegt resoluut: „Ik wil laten zien wat hij mij heeft aangedaan. Dit is geen liefde.”

Ze besluit haar sjaal af te doen en haar verminkte gezicht te onthullen.

De littekens zijn nog lang niet hersteld, zo is te zien. Het duurt dan ook nog een jaar voordat ze genoeg is opgeknapt om in aanmerking te komen voor plastische chirurgie.

De afgelopen maanden waren een hel voor de Italiaanse schone. Ze moest twee maanden ’opgesloten’ in een ziekenhuis doorbrengen. Haar bezoek kon ze alleen spreken met een glazen ruit tussen hen in. Haar moeder moest zich compleet desinfecteren om Gessica te mogen zien.

„Tot de laatste druppel”

De dreigementen bleken serieus. „Ik denk dat hij achter een paar auto’s verstopt zat”, blikt Gessica terug. „Toen ik mijn hoofd uit het raam stak, zag ik hem op mij afkomen. Hij viel me van achteren aan en gooide zuur naar me. Om er zeker van te zijn dat alles op mijn gezicht terechtkwam, schudde hij het flesje tot de laatste druppel leeg.”

Gessica vervolgt: „Ik raakte in paniek. Hoe langer het duurde, hoe ernstiger de schade aan mijn gezicht zou zijn. Ik moest zo snel mogelijk naar het ziekenhuis.”

Al snel wist de Italiaanse dat haar gezicht ernstig verminkt was. In het ziekenhuis begon ze te bidden: „Neem me mijn schoonheid af, maar laat me alstublieft mijn ogen behouden.” Het lijkt erop dat haar wens uitkomt. „Dit oog”, zegt ze, wijzend naar haar ooglapje, „had blind kunnen zijn. Maar hij doet het nog...”

Haar 29-jarige ex-vriendje Jorge, die in voorarrest zit, ontkent alle betrokkenheid.
Reacties Pagina's: [1]
Eldisa

Offline Offline

Berichten: 4.140« Antwoord #2 Gepost op: 21 April 2017, 15:23:23 »

Wat een Psygopaat zeg!
Gelogd
Nowlive Home

 Gelogd
madeliefje

Offline Offline

Berichten: 991« Antwoord #1 Gepost op: 21 April 2017, 11:31:55 »

wat een hufter
Gelogd
 


 Reageer op nieuwsbericht
Naam:
E-mail:
:


VetSchuinOnderstrepenDoorhaling|GloeiendSchaduwLichtkrant|Preformatted TextLinks uitlijnenCentrerenRechts uitlijnen|Horizontale lijn|Letter formaatLettertype
Voeg Flash toeVoeg Afbeelding toeVoeg hyperlink toeVoeg e-mail toeVoeg FTP-link toe|Voeg Tabel toeVoeg Tabelrij toeVoeg Tabelkolom toe|BovenschriftOnderschriftTeletype|Voeg code toeVoeg citaat toe|Voeg lijst toe
Kies een smileycategorie uit de linkerkolom.
Na het plaatsen zal uw bericht gecontroleerd worden door een moderator, na het plaatsen ontvangt u een E-Mail.