Andere Nowlive.eu Sites

Nowlive Krasloten

Nowlive Bingo

Bekijk ook

Nowlive Casino

Stats

Geplaatst op: 17 April 2017, 14:26:57
127 keer bekeken
0 reacties

Bron

Telegraaf
http://www.telegraaf.nl

Tags

Geen tags
Winterse buien op komst
Amsterdam - Laat de tuinmeubeltjes nog maar even in de schuur staan, want het wordt bibberen geblazen. Komende nacht kan het lokaal gaan vriezen en is er kans op winterse buien met hagel, onweer en natte sneeuw. Op sommigen plaatsen in het land moeten dinsdagochtend zelfs de autoruiten gekrabd worden.

Overdag verdwijnen de buien en komt hier en daar het zonnetje tevoorschijn. Maar dan volgt een koude nacht met 1 tot 2 graden vorst. Voor wie de flanellen pyjama al had opgeborgen; trek maar weer uit de kast. De nacht naar donderdag wordt het nog een beetje kouder, -5 tot -6 graden, zo meldt weeronline.

Vandaag is het fris lenteweer met in het zuiden nog bewolking en wat regen. Later op de dag komt vooral in het westen de zon door. In het oosten is het meeste kans op buien. Het wordt 9 graden in het noorden tot 12 in het zuiden.

Morgenochtend vroeg is het weerbeeld wisselend. Op sommige plaatsen schijnt zon, terwijl op andere plaatsen buien vallen, zoals regen of hagel. Vooral in de Limburgse heuvels kun je de winterjas er nog maar beter even bij houden, want daar kan natte sneeuw vallen.

Matige vorst

Woensdag wordt het redelijk zonnig en blijft het droog, maar met 8-11 graden is het zon 4 graden kouder dan normaal. Matige vorst is in april vrij bijzonder. Het kwam voor het laatst voor op 7 april 2013.
Koningsdag

Voor Koningsdag wordt op dit moment wisselvallig weer verwacht met westenwind, waarschijnlijk iets frisser is dan we gewend zijn. Met een beetje geluk blijven de buien uit en laat de zon zich nog even zien.


 Reageer op nieuwsbericht
Naam:
E-mail:
:


VetSchuinOnderstrepenDoorhaling|GloeiendSchaduwLichtkrant|Preformatted TextLinks uitlijnenCentrerenRechts uitlijnen|Horizontale lijn|Letter formaatLettertype
Voeg Flash toeVoeg Afbeelding toeVoeg hyperlink toeVoeg e-mail toeVoeg FTP-link toe|Voeg Tabel toeVoeg Tabelrij toeVoeg Tabelkolom toe|BovenschriftOnderschriftTeletype|Voeg code toeVoeg citaat toe|Voeg lijst toe
Kies een smileycategorie uit de linkerkolom.
Na het plaatsen zal uw bericht gecontroleerd worden door een moderator, na het plaatsen ontvangt u een E-Mail.