Andere Nowlive.eu Sites

Nowlive Krasloten

Nowlive Bingo

Bekijk ook

Nowlive Casino

Stats

Geplaatst op: 16 April 2017, 14:16:54
132 keer bekeken
1 reactie

Bron

Telegraaf
http://www.telegraaf.nl

Tags

Geen tags
Jongens zwaar mishandeld in Breda
BREDA - Twee zeventienjarige jongens uit Etten-Leur zijn in de nacht van zaterdag op zondag fors mishandeld in het uitgaanscentrum van Breda. Ze zouden in de Nieuwstraat zonder enige aanleiding zijn aangevallen, meldde de politie, die drie jongemannen aanhield.

Van de slachtoffers werd er eentje tegen zijn hoofd geschopt toen hij op de grond lag. Beide jongens moesten met de ambulance naar het ziekenhuis. En heeft vermoedelijk een gebroken neus, de ander een hersenschudding. De arrestanten zijn een negentienjarige man uit Bavel en twee Bredanaars van achttien en 22 jaar. Ze konden mede dankzij cameratoezicht worden opgepakt.

De politie beleefde in Breda toch al een drukke nacht. Agenten verrichtten nog negen aanhoudingen voor onder meer het verstoren van de openbare orde, mishandeling en vernieling.


Reacties Pagina's: [1]
diana46

Offline Offline

Berichten: 10.162« Antwoord #1 Gepost op: 16 April 2017, 14:40:41 »

De politie beleefde in Breda toch al een drukke nacht. Agenten verrichtten nog negen aanhoudingen voor onder meer het verstoren van de openbare orde, mishandeling en vernieling.

Onbegrijpelijk waar is de jeugd mee bezig   smiley nono
Gelogd

leef het leven
Nowlive Home

 Gelogd
 


 Reageer op nieuwsbericht
Naam:
E-mail:
:


VetSchuinOnderstrepenDoorhaling|GloeiendSchaduwLichtkrant|Preformatted TextLinks uitlijnenCentrerenRechts uitlijnen|Horizontale lijn|Letter formaatLettertype
Voeg Flash toeVoeg Afbeelding toeVoeg hyperlink toeVoeg e-mail toeVoeg FTP-link toe|Voeg Tabel toeVoeg Tabelrij toeVoeg Tabelkolom toe|BovenschriftOnderschriftTeletype|Voeg code toeVoeg citaat toe|Voeg lijst toe
Kies een smileycategorie uit de linkerkolom.
Na het plaatsen zal uw bericht gecontroleerd worden door een moderator, na het plaatsen ontvangt u een E-Mail.