Andere Nowlive.eu Sites

Nowlive Krasloten

Nowlive Bingo

Bekijk ook

Nowlive Casino

Stats

Geplaatst op: 16 April 2017, 00:36:13
157 keer bekeken
1 reactie

Bron


http://www.nhnieuws.nl

Tags

Geen tags
Onverlaten slopen kinderfietsje
 WERVERSHOOF Het dochtertje van Celine de Hart uit Wervershoof liet per ongeluk haar loopfietsje in de speeltuin aan de Gouw liggen. Toen Celine het fietsje wilde ophalen in de speeltuin, trof ze het aan in twee helften.

Dat schrijft onze mediapartner Medemblik Actueel.

"Snel terug naar de speeltuin om het loopfietsje weer op te halen en dan vind je hem zo terug", aldus de boze moeder op Facebook. "En nu een verdrietige dochter."

Diverse mensen hebben Celine via de Facebookpagina van Medemblik Actueel hulp aangeboden en willen graag een nieuwe loopfiets regelen voor haar dochtertje. Ze zijn erg verontwaardigd.

"Als je bewust zo'n kinderfietsje kan slopen, ben je zo laag bij de grond", reageert iemand. Een ander zegt: "Hier word je zo boos van. Stoer hoor om het mooie fietsje van een klein meisje kapot te maken en te laf om te melden dat je het hebt gedaan. Sukkel!!!"

UPDATE 21.00 uur

Celine laat weten op Facebook dat ze hetzelfde loopfietsje mag ophalen bij Jennifer Dam uit Medemblik. "Super lief!", schrijft ze. De onbekende dader die het fietsje sloopte wil ze het volgende meegeven: "Ik veroordeel niemand, ik ben ook jong geweest en deed ook wel eens iets onbenulligs. Maar iets moedwillig kapotmaken zat daar niet bij."


Reacties Pagina's: [1]
madeliefje

Offline Offline

Berichten: 991« Antwoord #1 Gepost op: 16 April 2017, 13:17:44 »

triest figuur die zoiets doet
Gelogd
Nowlive Home

 Gelogd
 


 Reageer op nieuwsbericht
Naam:
E-mail:
:


VetSchuinOnderstrepenDoorhaling|GloeiendSchaduwLichtkrant|Preformatted TextLinks uitlijnenCentrerenRechts uitlijnen|Horizontale lijn|Letter formaatLettertype
Voeg Flash toeVoeg Afbeelding toeVoeg hyperlink toeVoeg e-mail toeVoeg FTP-link toe|Voeg Tabel toeVoeg Tabelrij toeVoeg Tabelkolom toe|BovenschriftOnderschriftTeletype|Voeg code toeVoeg citaat toe|Voeg lijst toe
Kies een smileycategorie uit de linkerkolom.
Na het plaatsen zal uw bericht gecontroleerd worden door een moderator, na het plaatsen ontvangt u een E-Mail.