Andere Nowlive.eu Sites

Nowlive Krasloten

Nowlive Bingo

Bekijk ook

Nowlive Casino

Stats

Geplaatst op: 14 April 2017, 11:36:17
254 keer bekeken
1 reactie

Bron

Telegraaf
http://www.telegraaf.nl

Tags

Geen tags
China: ‘Oorlog kan elk moment uitbreken’
PEKING - De Chinese minister van Buitenlandse Zaken, Wang Yi, heeft vrijdag verklaard dat de oorlog om Noord-Korea ‘elk moment kan uitbreken’.

,,Ik heb het gevoel dat het ieder moment zover kan zijn”, verklaarde Wang op een persconferentie. ,,Als er een oorlog komt, belanden we in een situatie waarin er alleen maar verliezers zijn en geen enkele winnaar.”

Peking heeft steeds gehamerd op een vreedzame oplossing tussen Amerika en het regime van Kim Jong-un, maar dat de Chinese minister van Buitenlandse Zaken nu openlijk verklaart rekening te houden met het ergste scenario, houdt in dat die hoop vrijwel vervlogen is.

Wang voegde eraan toe dat degene die verantwoordelijk is voor een oorlog ‘de historische verantwoordelijkheid zal moeten dragen en de prijs ervoor zal moeten betalen’. Hij gaf niet aan wie China daarvoor verantwoordelijk zal houden.

Zaterdag is het 105 jaar geleden dat Kim Il-sung, de stichter van de staat Noord-Korea, werd geboren. Deze feestdag gaat vaak gepaard met militair machtsvertoon. Alles wijst erop dat Kim een ondergrondse kernproef zal houden, iets wat volgens de Amerikaanse president Donald Trump aanleiding kan zijn om militair in te grijpen.

Washington heeft een oorlogsvloot, aangevoerd door vliegdekschip USS Carl Vinson, naar de kust van de dictatuur gestuurd.

Noord-Korea’s minister van Buitenlandse Zaken, Han Song-ryol, heeft in een reactie gezegd dat ‘als Amerika een oorlog wil, ze die zullen krijgen’.


Reacties Pagina's: [1]
diana46

Offline Offline

Berichten: 10.162« Antwoord #1 Gepost op: 14 April 2017, 16:38:29 »

ik houd mijn hart vast .....maar we hebben nog nooit zo dicht bij een 3de wereld oorlog gezeten als nu
als noord korea zijn proeven zal door zetten dan zal Amerika moeten reageren ,dan zal noord korea seoel aanvallen ,is er maar 60 km vandaan ....dan kan china en Japan zich niet ongemoeid laten ...vervolgens zal Amerika moeten toeslaan en het westen zijn bondgenoten dus moeten ook reageren en whalla  de 3de wereld oorlog is en feit

ik bid dat verschillende leiders er hun hoofd er bij houden ...maar ik heb er n zwaar hoofd in....zeker wat noord Korea betreft
Gelogd

leef het leven
Nowlive Home

 Gelogd
 


 Reageer op nieuwsbericht
Naam:
E-mail:
:


VetSchuinOnderstrepenDoorhaling|GloeiendSchaduwLichtkrant|Preformatted TextLinks uitlijnenCentrerenRechts uitlijnen|Horizontale lijn|Letter formaatLettertype
Voeg Flash toeVoeg Afbeelding toeVoeg hyperlink toeVoeg e-mail toeVoeg FTP-link toe|Voeg Tabel toeVoeg Tabelrij toeVoeg Tabelkolom toe|BovenschriftOnderschriftTeletype|Voeg code toeVoeg citaat toe|Voeg lijst toe
Kies een smileycategorie uit de linkerkolom.
Na het plaatsen zal uw bericht gecontroleerd worden door een moderator, na het plaatsen ontvangt u een E-Mail.