Andere Nowlive.eu Sites

Nowlive Krasloten

Nowlive Bingo

Bekijk ook

Nowlive Casino

Stats

Geplaatst op: 13 April 2017, 22:23:10
240 keer bekeken
1 reactie

Bron

AD
http://www.ad.nl

Tags

Geen tags
The Passion zonder incidenten verlopen
Tv-kijkers hebben niet onverdeeld positief gereageerd op de live-uitzending van het bijbelse spektakel The Passion dat vanavond plaatsvond in de Friese stad Leeuwarden. Er was op sociale media veel lof voor de zangers en de fraai geregisseerde show, maar weinig waardering voor de 'flauwe en ongepaste' grappen van verteller Remco Veldhuis.

Het paasverhaal over de laatste uren van Jezus werd gespeeld door een groot aantal bekende Nederlanders. Zo was cabaretier Remco Veldhuis verteller, maar lang niet alle kijkers waren daar even blij mee. Menigeen, zo blijkt uit ettelijke reacties op sociale media, vond de grappen die hij over vreemdgaan en andere zaken maakte, niet passen bij een religieus getint festijn als The Passion. ,,Welk signaal geef je dan af'', vraagt iemand zich af.  En zijn vergelijking van Jezus met een vlogger? Dat was volgens velen een stap te ver.

De rol van Jezus was dit jaar in handen van soulzanger en voormalige The Voice-finalist Dwight Dissels, en zangeres Elske DeWall nam de rol van Maria op zich. Voor Dissels en DeWall regende het complimentjes, omdat ze sommige nummers in het Fries zongen. Verder was Omri Tindal te zien als Petrus, speelde Johnny Kraaijkamp jr. Pontius Pilatus en Roel van Velzen een felle Judas.  Moordenaar Barrabas werd vertolkt door ringturner Yuri van Gelder.

Burgemeester Ferd Crone van Leeuwarden liet op voorhand weten dat er, naar aanleiding van recente aanslagen in onder meer Londen en Stockholm, extra aandacht voor de veiligheid zou zijn. Zo werd de route van de processie tot het laatste moment geheim gehouden. Crone wilde niet in gaan op specifieke maatregelen maar hij vergeleek de situatie met de marathon in Rotterdam van afgelopen zondag. Daar werden vrachtwagens en betonnen blokken op strategische plekken gezet, zodat auto's niet op het parcours konden komen. Tijdens de processie door de binnenstad van Leeuwarden werd de menigte in de gaten gehouden door politie. Wagens van de politie volgden het kruis als een schaduw. The Passion verliep verder zonder incidenten.


Reacties Pagina's: [1]
joanci
VIP
*
Offline Offline

Berichten: 1.673« Antwoord #1 Gepost op: 14 April 2017, 00:25:36 »

Gelukkig  verliep het zonder incidenten , want ik was echt bang dat daar iets  zou gebeuren. Deze toestanden in de wereld bevorderen mij paniek stoornis niet echt. Ik mijd alle drukte en kom de deur nog amper uit. Tot ongenoegen van mijn dochter.Maar iedereen kan wel zeggen dat je je niet moet laten lijden door angst, maar ik ben wel bang.
Gelogd
Nowlive Home

 Gelogd
 


 Reageer op nieuwsbericht
Naam:
E-mail:
:


VetSchuinOnderstrepenDoorhaling|GloeiendSchaduwLichtkrant|Preformatted TextLinks uitlijnenCentrerenRechts uitlijnen|Horizontale lijn|Letter formaatLettertype
Voeg Flash toeVoeg Afbeelding toeVoeg hyperlink toeVoeg e-mail toeVoeg FTP-link toe|Voeg Tabel toeVoeg Tabelrij toeVoeg Tabelkolom toe|BovenschriftOnderschriftTeletype|Voeg code toeVoeg citaat toe|Voeg lijst toe
Kies een smileycategorie uit de linkerkolom.
Na het plaatsen zal uw bericht gecontroleerd worden door een moderator, na het plaatsen ontvangt u een E-Mail.