Andere Nowlive.eu Sites

Nowlive Krasloten

Nowlive Bingo

Bekijk ook

Nowlive Casino

Stats

Geplaatst op: 13 April 2017, 13:36:24
313 keer bekeken
0 reacties

Bron

AD
http://www.ad.nl

Tags

Geen tags
Hoe miljonair Charbel het hart van Sylvie veroverde
Sylvie Meis (39) en de drie jaar jongere Charbel Aouad hebben hun liefde voor elkaar maandenlang voor de buitenwereld geheim weten te houden. De tortelduifjes leerden elkaar via vrienden kennen en namen vervolgens rustig de tijd hun liefde te laten groeien. In de vermogende Charbel schuilt een romanticus, zo weten we nadat hij voor zijn Sylvie op de knieŽn was gegaan.

'Sylvie Meis kommt wieder in Vaart' (Sylvie zet er weer 'vaart' achter), kopte de Duitse krant Bild op 24 oktober met de eerste foto's van een stapelverliefde Sylvie en Charbel, gekscherend verwijzend naar haar eerste huwelijk met voetballer Rafael van der Vaart. La Meis en haar liefje werden knuffelend, lachend en zoenend in Hamburg gespot.

Een paar weken eerder kwam naar buiten dat Charbel de 'nieuwe' man is in Sylvies leven. Een miljonair, zo bleek al snel. Bild zocht uit dat het stel elkaar via vrienden leerde kennen, al in 2014. In het najaar van 2015, toen hij haar introduceerde bij zijn familie tijdens een doop in Londen, werd de liefdesrelatie officieel.
Liefde in de zon

,,Ik ben zo gelukkig'', bevestigde een stapelverliefde Sylvie bijna een jaar later in het Duitse blad Gala. Ze liet weten vlinders in haar buik te hebben en genoot daarna met de schatrijke Dubaise zakenman van een vakantie in het zonnige Mallorca. Zoon DamiŠn (10), die Sylvie met Rafael kreeg, was daar ook bij.

Ook in Nederland schuwden ze de spotlights niet. In oktober zaten de twee babbelend op het terras van Blushing Amsterdam, de koffiezaak van Gordon.

Dol op het delen van foto's van haar liefde is Sylvie niet. Ze nam een advocaat in de arm om te voorkomen dat paparazzifoto's die werden gemaakt op het jacht in Mallorca werden verspreid. Haar verlovingsfoto, waarop Charbel en profile te zien is, is het eerste beeld dat ze zelf van hem deelt.Met Charbel Aouad, die elk interviewverzoek afslaat, sloeg Sylvie een slimme, van oorsprong Libanese, zakenman aan de haak. Hij volgde een universitaire opleiding management in Londen en studeerde aansluitend marketing aan de prestigieuze Harvard universiteit in Boston (Amerika).

In 2009 ging hij aan de slag bij de eerste internationale dochteronderneming van Whiffaway in Dubai. Dat bedrijf is gespecialiseerd in geavanceerde en waterbesparende rioleringssystemen. Eťn van de dingen die het internationaal actieve bedrijf doet is het recyclen van urine en spoelwater dat wordt opgevangen in al dan niet openbare toiletten.

Daarnaast richtte hij dochteronderneming Anglo Star op, dat zich richt op olie, gas en nieuwe energiebronnen in Afrika. Volgens Quote stijgt Sylvies vermogen als ze eenmaal het ja-woord heeft gegeven. Haar vermogen wordt nu geschat op 14 miljoen. Voor haar verlovingsring werd ongetwijfeld een bedrag met meerdere nullen betaald.


 Reageer op nieuwsbericht
Naam:
E-mail:
:


VetSchuinOnderstrepenDoorhaling|GloeiendSchaduwLichtkrant|Preformatted TextLinks uitlijnenCentrerenRechts uitlijnen|Horizontale lijn|Letter formaatLettertype
Voeg Flash toeVoeg Afbeelding toeVoeg hyperlink toeVoeg e-mail toeVoeg FTP-link toe|Voeg Tabel toeVoeg Tabelrij toeVoeg Tabelkolom toe|BovenschriftOnderschriftTeletype|Voeg code toeVoeg citaat toe|Voeg lijst toe
Kies een smileycategorie uit de linkerkolom.
Na het plaatsen zal uw bericht gecontroleerd worden door een moderator, na het plaatsen ontvangt u een E-Mail.