Andere Nowlive.eu Sites

Nowlive Krasloten

Nowlive Bingo

Bekijk ook

Nowlive Casino

Stats

Geplaatst op: 13 April 2017, 13:30:36
188 keer bekeken
0 reacties

Bron

Telegraaf
http://www.telegraaf.nl

Tags

Geen tags
Gamende vader wurgt baby
LEUVEN - Een 37-jarige Belg moet de cel in omdat hij zijn vijf maanden oude baby gewurgd had omdat die huilde toen de man aan het gamen was. Alleen dankzij het snelle handelen van de huisarts overleefde het kindje.

Leuvenaar Björn V. zat achter de computer terwijl zijn vrouw boven lag te slapen. Het gehuil van zijn vijf maanden oude tweeling dreef hem tot waanzin, waarna hij een van de kindjes bij de nek greep.

De man belde zelf naar de huisarts met de melding dat het zoontje niet meer reageerde. Hij vertelde volgens Belgische media dat hij zijn zelfbeheersing had verloren en dat hij bang was dat hij zijn zoontje had doodgeknepen. De toegesnelde dokter constateerde dat de baby niet meer ademde en geen polsslag had. Hij begon meteen met reanimeren en het kind werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

In de rechtbank bleek dat het kindje zonder de snelle tussenkomst van de huisarts zeker zou zijn overleden. Het jongetje, dat nu 4 jaar oud is, liep wel hersenletsel op en heeft inmiddels een ernstige ontwikkelingsachterstand.

Volgens de rechtbank staat niet vast dat de man moedwillig te werk ging. Daarom was er geen sprake van poging tot doodslag en werd hem een straf van vier jaar, waarvan drie voorwaardelijk, opgelegd.


 Reageer op nieuwsbericht
Naam:
E-mail:
:


VetSchuinOnderstrepenDoorhaling|GloeiendSchaduwLichtkrant|Preformatted TextLinks uitlijnenCentrerenRechts uitlijnen|Horizontale lijn|Letter formaatLettertype
Voeg Flash toeVoeg Afbeelding toeVoeg hyperlink toeVoeg e-mail toeVoeg FTP-link toe|Voeg Tabel toeVoeg Tabelrij toeVoeg Tabelkolom toe|BovenschriftOnderschriftTeletype|Voeg code toeVoeg citaat toe|Voeg lijst toe
Kies een smileycategorie uit de linkerkolom.
Na het plaatsen zal uw bericht gecontroleerd worden door een moderator, na het plaatsen ontvangt u een E-Mail.